Το Fortnite έπαθε Among Us με το νέο δωρεάν Imposters mode

Trust Nobody!
18 Αυγούστου 2021 11:50
Το Fortnite έπαθε Among Us με το νέο δωρεάν Imposters mode

Η Epic Games συνεχίζει να εμπλουτίζει το Fortnite, το οποίο αυτή τη φορά… “έπαθε” Among Us. Υποδεχθείτε το Fortnite Impostors, το νέο mode του πασίγνωστου τίτλου που σίγουρα θα θυμίσει κάτι σε όσους έχουν ασχοληθεί με το Among Us.

Τι είναι το Fortnite Impostors;

Το Fortnite Impostors είναι ένα νέο mode που κυκλοφόρησε δωρεάν για το Fortnite. Σε αυτό δέκα παίκτες μπαίνουν σε ένα υποβρύχιο, με τους οκτώ να είναι πράκτορες και τους δύο να είναι απατεώνες. Όλοι οι παίκτες αναλαμβάνουν τους ρόλους τους και έτσι οι πράκτορες πρέπει να κάνουν κάποιες μικρές εργασίες ρουτίνας, την ώρα που οι απατεώνες αναλαμβάνουν να σκοτώσουν τους άλλους παίκτες και να σαμποτάρουν το υποβρύχιο.

Μάλιστα, οι απατεώνες μπορούν να τηλεμεταφέρουν τους παίκτες για να καλύψουν τα ίχνη τους, ενώ έχουν και άλλα εργαλεία για να τους βοηθήσουν στο έργο τους. Από την πλευρά τους οι πράκτορες μπορούν να συγκαλέσουν συμβούλιο οποιαδήποτε στιγμή βρουν κάποιον σκοτωμένο παίκτη. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης υπάρχει ψηφοφορία για τον ύποπτο παίκτη που θα βγει εκτός.

Μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το επίσημο trailer του Fortnite Impostors και να πάρετε μια πρώτη γεύση.

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Fortnite δανείζεται ιδέες από άλλα παιχνίδια. Για την ιστορία, ο τίτλος είχε ξεκινήσει ως ένα survival παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, μέχρι που δανείστηκε την battle royale φόρμουλα μετά την τρομερή επιτυχία του PUBG. Μάλιστα, η PUBG Corporation είχε κατηγορήσει τότε δημόσια την Epic Games για αντιγραφή.