Επιτέλους το Among Us πρόσθεσε αυτό που ζητούσαν όλοι

Ξεχάστε τους ειδικούς κωδικούς
18 Ιανουαρίου 2022 13:41
Επιτέλους το Among Us πρόσθεσε αυτό που ζητούσαν όλοι

Η Innersloth που είναι υπεύθυνη για το δημοφιλές παιχνίδι, Among Us ανακοίνωσε πως ο τίτλος σύντομα θα λάβει ένα update, με ένα χαρακτηριστικό που ζητούσαν οι fans εδώ και καιρό. Αυτό δεν είναι άλλο από το “friend list”, μία in-game λίστα δηλαδή που μπορείτε να προσθέσετε τους φίλους σας και να παίξετε μαζί το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, μέσα από το roadmap του 2022 για το παιχνίδι αποκαλύφθηκε ότι πολύ εύκολα θα μπορείτε να παίξετε με φίλους σας, χωρίς να χρειάζεται ο ειδικός κωδικός, που υπάρχει μέχρι τώρα. Πολύ απλά, μέσα από το friend list θα μπορείτε να τους καλέσετε, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Επιτέλους, θα μπορείτε να διατηρήσετε τις επαφές σας με όλους τους Crewmates σας. Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς έχετε δημιουργήσει φιλίες μέσα από το παιχνίδι και εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε αυτή την επαφή σας και να συνεχίσετε να παίζετε με τους φίλους σας.

Επίσης έρχονται και quality of life βελτιώσεις, με τη δημιουργία νέου λογαριασμού, να ρυθμίσετε το account σας και στο πως θα εξαργυρώνετε τα Cosmicube. Η εταιρία αναφέρει χαρακτηριστικά πως έρχονται και άλλα collabs στο μέλλον και το επόμενο, όπως είχε αποκαλυφθεί προ ημερών, θα είναι με το Scream.

Το Among Us κυκλοφορεί ήδη σε PC, κονσόλες και Mobile συσκευές. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.