Ενημέρωση του Among Us θα κάνει πιο «πικάντικα» τα investigations

Ενώ γίνεται πιο φιλικό σε ανθρώπους που πάσχουν από αχρωματοψία
13 Οκτωβρίου 2020 12:45
Ενημέρωση του Among Us θα κάνει πιο «πικάντικα» τα investigations

Μετά την ανακοίνωση της Innersloth πως αναβάλει τα σχέδια για sequel του Among Us, το στούντιο προχώρησε ήδη σε αλλαγές. Συγκεκριμένα, οι fans υποδέχθηκαν νέα χαρακτηριστικά στο update της beta έκδοσης τον Οκτώβριο, τα οποία έχουν να κάνουν με νέους πιο «πικάντικους» τρόπους που ενισχύουν τα investigations.

Μπορεί να μην υπάρχουν επίσημα patch notes, ωστόσο η κοινότητα παρατήρησε μια σειρά αλλαγών που διαφοροποιούν τον τρόπο λήψης ομαδικών αποφάσεων. Οι παίκτες πλέον έχουν την επιλογή να ψηφίσουν ανώνυμα. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως κανένας δε θα γνωρίζει ποιος ψήφισε ποιον κατά τη διάρκεια μιας σύσκεψης. Συνεπώς, ο εντοπισμός του απατεώνα θα είναι πλέον πιο δύσκολος. Επίσης, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν το πότε εμφανίζεται η γραμμή εργασιών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού από «always», σε «meetings» ή «never». Ως αποτέλεσμα, αυτό θα κάνει τα πράγματα πιο αγχωτικά για τους «έντιμους» συμπαίκτες, καθώς θα επιτρέπει στους απατεώνες να ψεύδονται σχετικά με τα tasks που απομένουν.

Επιπλέον, όπως υποσχέθηκε το στούντιο σε ένα πρόσφατο blog post, εισάγει μερικές αλλαγές ώστε να κάνει το παιχνίδι πιο εύκολο σε άτομα που πάσχουν από αχρωματοψία, με το να δώσει διαφορετικά σχήματα για παράδειγμα στο wire task.

Το Among Us είναι διαθέσιμο για Android, iOS και PC. Προς το παρόν, η beta είναι διαθέσιμη μόνο για το PC μέσω Steam.

Tags: