Πρωταγωνιστής του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών θα παίξει στη σειρά του Among Us (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ναι, είναι αυτός που φαντάζεστε
16 Μαρτίου 2024 14:52
Πρωταγωνιστής του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών θα παίξει στη σειρά του Among Us (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τον περασμένο Ιούνιο σάς είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι το CBS και η Innersloth θα συνεργαστούν για να φέρουν την animated τηλεοπτική σειρά του Among Us, αυτού του δημοφιλούς παιχνιδιού, που είχε «ρίξει» το ίντερνετ πριν χρόνια. Η παραγωγή φαίνεται ότι κυλάει ομαλά και μόλις ήρθαν στη δημοσιότητα οι πρώτες εικόνες από τους κεντρικούς χαρακτήρες, αλλά και το cast που θα τους πλαισιώνει.

Στη σειρά θα δανείσουν τη φωνή τους τέσσερις γνωστοί ηθοποιοί, με τον έναν να έχει εμφανιστεί στην τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Πιο συγκεκριμένα, ο Elijah Wood, ο οποίος υποδυόταν τον Frodo, θα δανείσει τη φωνή του στον Green (πράσινος), o Randall Park του The Interview στον Red (κόκκινος), η Ashley Johnson του Blindspot στην Purple (μωβ) και η Yvette Nicole Brown του Community στην Orange (πορτοκαλί).

Το σόου θα πραγματοποιηθεί από τα CBS Studios και θα είναι φυσικά βασισμένο στο γνωστό και πολύ αγαπημένο σύμπαν. Το CBS Eye Animation Produtions θα συνεργαστεί με την Innersloth για την ανάπτυξη της σειράς, ενώ ο Owen Dennis θα είναι ο δημιουργός και ο παραγωγός του σόου.

Ακολουθούν οι πρώτες εικόνες από τη σειρά του Among Us:

Ο Dennis έχει εργαστεί στο Regular Show και στο Infinity Train, ενώ το animation του Among Us θα το αναλάβει το Titmouse, το στούντιο πίσω από το Big Mouth και το Star Trek: Lower Decks. Οι Orest Willard, Marcus Bromander και Carl Neisser της Innersloth θα λειτουργούν και εκείνοι ως παραγωγοί.

Για την ιστορία, το Among Us κυκλοφόρησε το 2018, αλλά γνώρισε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως το 2020, ενώ τον Οκτώβριο εκείνης της χρονιάς βρισκόταν στην πρώτη θέση του Google Play Store σε 66 χώρες, αλλά και στο App Store σε 55 χώρες. Μάλιστα, το 4ο τρίμηνο του 2020 το παιχνίδι είχε σχεδόν 500 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες.

Το Among Us δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας.