H THQ Nordic ιδρύει νέο στούντιο για το Gothic Remake

Σύντομα οι πρώτες πληροφορίες
11 Μαρτίου 2021 17:34
H THQ Nordic ιδρύει νέο στούντιο για το Gothic Remake

Το Δεκέμβριο του 2019 η THQ Nordic είχε προβεί σε μια απροσδόκητη κίνηση, κυκλοφορόντας ένα playable teaser για το remake Gothic στο Steam, χωρίς να κάνει καμία προηγούμενη ανακοίνωση. Στόχος της ήταν να δει το ενδιαφέρον του κόσμου και να αποφασίσει αν εν τέλει θα συνεχίσει με την πλήρης ανάπτυξη του project.

Τα αποτελέσματα ήταν θετικά, αφού όπως σας είχαμε ενημερώσει η ανάπτυξη πήρε το πράσινο φως. Τώρα, η THQ Nordic ανακοίνωσε την ίδρυση ενός ολοκαίνουργιο στούντιο που θα εστιάσει στην δημιουργία RPGs υψηλής ποιότητας, με το Gothic Remake για τους υπολογιστές και τις next-gen κονσόλες να είναι το πρώτο. Υποδεχθείτε την Alkimia Interactive που εδρεύει στην Βαρκελώνη της Ισπανίας, ξεκινώντας από πέρυσι το καλοκαίρι την ανάπτυξη του Gothic. Μέχρι στιγμής το στούντιο απασχολεί 35 developers.

Η ανακοίνωση της THQ Nordic επισημαίνει πως η ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει ήδη προχωρήσει και έτσι σε μερικούς μήνες από τώρα θα δούμε τα πρώτα αποτελέσματα. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Gothic Remake μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com, ενώ παρακάτω μπορείτε να βρείτε το trailer του playable teaser.

 

Tags: