Η Activision προειδοποιεί: Το απλό 500GB PS4 ίσως δε φτάνει για τα Warzone και Cold War  

Αυξάνεται ξανά το μέγεθος των παιχνιδιών

Η Activision προειδοποιεί: Το απλό 500GB PS4 ίσως δε φτάνει για τα Warzone και Cold War

Πριν μερικά εικοσιτετράωρα, η δεύτερη σεζόν του Call of Duty: Warzone έγινε διαθέσιμη για όλους τους παίκτες, οι οποίοι κλήθηκαν να κατεβάσουν περίπου 17GB. Το περίφημα γιγαντιαίο παιχνίδι της Activision έγινε, λοιπόν, ακόμη πιο ογκώδες και πλέον η ίδια η εταιρία προειδοποιεί μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της πως τα Call of Duty: Warzone και Call of Duty: Black Ops Cold War δε χωράνε στο απλό PS4 των 500GB, σε περίπτωση που κάποιος έχει όλα τα modes και packs εγκαταστημένα.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

Οι κάτοχοι απλού PlayStation 4 με τον βασικό σκληρό δίσκο των 500GB μπορεί να χρειαστεί να ελευθερώσουν χώρο, αν έχουν τις πλήρης εκδόσεις των Modern Warfare/Warzone και Black Ops Cold War με όλα τα modes και τα packs εγκατεστημένα.

Εάν έχετε εγκαταστήσει και τα δύο παιχνίδια και έχετε κάνει και τις ενημερώσεις, ίσως χρειαστεί να διαγράψετε κάποιο αχρησιμοποίητο περιεχόμενο για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε επιτυχώς τη νέα ενημέρωση του Warzone.

Αυτό συμβαίνει γιατί το Warzone παρέχεται μέσα από το Modern Warfare, το οποίο είναι πολύ μεγάλο σε μέγεθος. Αν κάποιος, λοιπόν, θέλει να παίξει το νέο Call of Duty και συγχρόνως και το Warzone, θα χρειαστεί να καταφύγει στη λειτουργία αφαίρεσης πακέτων περιεχόμενου που δε χρησιμοποιεί. Πρακτικά υπάρχει ακόμη λύση λοιπόν, αλλά και μόνο που η Activision έφτασε σε σημείο να δημοσίευση ειδοποίηση και οδηγίες για να ακολουθήσουν οι παίκτες, μάλλον δείχνει ότι μελλοντικά η εταιρία πρέπει να αναθεωρήσει τις μεθόδους συμπίεσης που χρησιμοποιεί.