Το Cuphead εισβάλλει στον κόσμο του Fall Guys

Νέες προσθήκες στο χαριτωμένο battle royale
23 Φεβρουαρίου 2021 14:14
Το Cuphead εισβάλλει στον κόσμο του Fall Guys

Μετά την άφιξη του Sonic και του Doom Guy, το Fall Guys ετοιμάζεται για ένα ακόμη crossover. Αυτή τη φορά την τιμητική του έχει το Cuphead. Οι πρωταγωνιστές του λατρεμένου και σαδιστικά δύσκολου indie παιχνιδιού, Mugman και Cuphead, θα αποκτήσουν τα δικά τους skins στο καρτουνίστικο battle royale.

O Cuphead θα έρθει στο in-game κατάστημα του Fall Guys στις 24 Φεβρουαρίου και ο Mugman θα ακολουθήσει λίγο μετά στις 27 Φεβρουαρίου. Οι παίκτες που ενδιαφέρονται θα χρειαστεί να ξοδέψουν 10 crowns για το κάθε πλήρες κοστούμι, πέντε για το πάνω μέρος και πέντε για το κάτω, ενώ θα υπάρξει και ένα συνοδευτικό emote για άλλα 5 crowns.

Για την ιστορία, το Cuphead είχε καταφέρει να γνωρίσει εξαιρετικής αποδοχής από κοινό και κριτικούς, μεταξύ άλλων εξαιτίας του ιδιαίτερου εικαστικού του που θύμιζε καρτούν της δεκαετίας του 1930. Πλέον έχει εξελιχθεί σε σημαντικό franchise, αφού μέχρι και το Netflix ετοιμάζει μια αντίστοιχη σειρά, ενώ και η ομάδα ανάπτυξης ετοιμάζει ένα τεράστιο expansion.

Το Fall Guys είναι διαθέσιμο για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το PS4, ενώ αυτό το καλοκαίρι θα έρθει και στις Xbox κονσόλες και το Nintendo Switch.