Το Fall Guys έγινε δωρεάν και έφτασε αμέσως ένα τεράστιο ορόσημο παικτών

Η ομάδα ευχαριστεί την κοινότητα
26 Ιουνίου 2022 12:44
Το Fall Guys έγινε δωρεάν και έφτασε αμέσως ένα τεράστιο ορόσημο παικτών

To χαριτωμένο battle royale παιχνίδι Fall Guys έκανε το ντεμπούτο του το καλοκαίρι του 2020 για το PS4 και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καταφέρνοντας να γνωρίσει αρχικά τεράστια επιτυχία. Συγκεκριμένα, μέχρι το Νοέμβριο του ίδιου έτους οι πωλήσεις μόνο στο PC είχαν ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια.

Τώρα, περίπου δύο χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία, η ομάδα ανάπτυξης Mediatonic, σε συνεργασία με την Epic Games αυτή τη φορά, έκανε κατά κάποιον τρόπο relaunch το Fall Guys, το οποίο αποχωρίστηκε τον υπότιτλο Ultimate Knockout. Αναλυτικότερα, το παιχνίδι έφτασε επιτέλους και στα Nintendo Switch και Xbox One, Xbox Series S και Xbox Series X, κάνοντας τη μετάβαση σε free-to-play μοντέλο σε όλες τις πλατφόρμες.

Αυτό φαίνεται πως έδωσε μια γερή τονωτική ένεση στα στατιστικά του, αφού μέσα στις πρώτες 48 ώρες από την επανακυκλοφορία του ως free-to-play εμπειρία, το Fall Guys έφτασε το μεγάλο ορόσημο των 20 εκατομμυρίων παικτών. Η ανακοίνωση αυτή έγινε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο Twitter, με την ομάδα ανάπτυξης να ευχάριστά όλους τους παίκτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Fall Guys υποστηρίζει πλέον cross-play, cross-platform parties και cross-progression σε όλες τις πλατφόρμες, αξιοποιώντας τις online υπηρεσίες της Epic Games, όπως ακριβώς και το Fortnite.

To Fall Guys είναι διαθέσιμο δωρεάν για Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X|S, PS4, PS5 και PC, με τη νέα του Season 1 να ονομάζεται ‘Free For All’.