Το στούντιο του Cuphead γιορτάζει και χαρίζει κονσόλες!

Για το μεγάλο ορόσημο πωλήσεων του νέου DLC
13 Ιουλίου 2022 20:36
Το στούντιο του Cuphead γιορτάζει και χαρίζει κονσόλες!

Στις 30 Ιουνίου του 2022, έπειτα από μήνες αναμονής και αρκετές αναβολές, κυκλοφόρησε επιτέλους το DLC Cuphead: The Delicious Last Course. Μεταξύ άλλων, αυτό έφερε στο βασικό παιχνίδι πολλά νέα επίπεδα μέσα από το Inkwell Isle, καινούργια όπλα, νέα magical charms και φυσικά επιβλητικά bosses, όπως μόνο το Cuphead ξέρει. Παράλληλα, μια μεγάλη προσθήκη είναι και η νέα χαρακτήρας Ms. Chalice που ήρθε να σταθεί πλάι στα αδέρφια Cuphead και Mugman.

Τώρα, περίπου μιάμιση εβδομάδα μετά, το Studio MDHR αποκάλυψε πως το πακέτο επέκτασης διέγραψε μια πραγματικά εντυπωσιακή εμπορική πορεία, πουλώντας ήδη πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα. Μάλιστα, κατάφερε αυτό το ορόσημο σε συντομότερο χρονικό διάστημα απ’ ότι το βασικό παιχνίδι και έτσι η ομάδα αποφάσισε να το γιορτάσει, διοργανώνοντας έναν διαγωνισμό.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, το Studio MDHR κληρώνει ένα PS5, ένα Xbox Series X και ένα Nintendo Switch. Σε περίπτωση που θέλετε να συμμετάσχετε μπορείτε να βρείτε τη σχετική δημοσίευση παρακάτω.

Φυσικά, η ομάδα ευχαρίστησε τους παίκτες και μέσα από μια ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της, τονίζοντας:

Είναι δύσκολο να γράψω αυτές τις λέξεις, αλλά ορίστε: σε λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα από την κυκλοφορία του, το expansion Cuphead The Delicious Last Course έγινε πλατινένιο, πουλώντας 1 εκατομμύριο αντίτυπα σε όλες τις πλατφόρμες! Αυτό σηματοδοτεί ένα ακόμη πιο σύντομο διάστημα από αυτό που χρειάστηκε το αρχικό παιχνίδι για να επιτύχει αυτό το σημαντικό κατόρθωμα, και είμαστε κατακλισμένοι από χαρά και εκτίμηση. Αυτά τα λόγια σίγουρα δεν αντιπροσωπεύουν το πόσο ευγνώμονες είμαστε, αλλά στους καταπληκτικούς παίκτες του Cuphead σε όλο τον κόσμο: Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το μήνυμα του στούντιο πατώντας εδώ.