Το Fall Guys γίνεται free-to-play και έρχεται στα Xbox και Nintendo Switch  

Το παιχνίδι θα έρθει και στις άλλες πλατφόρμες

Το Fall Guys γίνεται free-to-play και έρχεται στα Xbox και Nintendo Switch

Το Fall Guys έρχεται επιτέλους στις Xbox και Nintendo Switch κονσόλες στις 21 Ιουνίου, ύστερα από αρκετό καιρό που είχαν ανακοινωθεί. Μετά από μια καθυστέρηση, το στούντιο της Mediatonic αποκάλυψε ότι το Battle Royale παιχνίδι θα φτάσει στις νέες πλατφόρμες τον επόμενο μήνα, ενώ παράλληλα θα ακολουθήσει το free-to-play μοντέλο.

Μάλιστα, ο τίτλος θα υποστηρίζει πλήρως cross-play και cross-progression στα Xbox, Switch, PS4, PS5 και PC, χάρη στο νέα λειτουργικότητα των online services της Epic Games. Επιπροσθέτως, η νέα σεζόν του τίτλου θα ξεκινήσει μαζί με τη διαθεσιμότητά του στις νέες πλατφόρμες και όπως αναφέρει η ομάδα ανάπτυξης “θα είναι η πιο γεμάτη και μπερδεμένη σεζόν μέχρι τώρα”.

Έτσι, θα έρθουν πολλές προκλήσεις και ανταμοιβές, καθώς και σημαντικές ενημερώσεις στα συστήματα προόδου του παιχνιδιού. Επιπλέον, η Mediatonic θα λανσάρει ένα νέο νόμισμα εντός του παιχνιδιού που ονομάζεται Show-Bucks με την κυκλοφορία της νέας σεζόν.

Οι παίκτες που παίζουν ήδη το παιχνίδι θα λάβουν ένα δωρεάν Legacy Pack, το οποίο περιλαμβάνει πολλά cosmetics και όλα όσα ήρθαν στο 1ο season pass.