Το Ratchet & Clank: Rift Apart του PS5 έχει ημερομηνία κυκλοφορίας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλύφθηκαν οι ειδικές εκδόσεις και νέο trailer
11 Φεβρουαρίου 2021 20:13
Το Ratchet & Clank: Rift Apart του PS5 έχει ημερομηνία κυκλοφορίας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Insomniac Games αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του άκρως αναμενόμενου Ratchet & Clank: Rift Apart. Η νέα περιπέτεια του λατρεμένου διδύμου αναμένεται, λοιπόν, να καταφθάσει αποκλειστικά στο PlayStation 5 στις 11 Ιουνίου.

Το Ratchet & Clank: Rift Apart αποτελεί ένα πλήρους διάρκειας νέο κεφάλαιο, στο οποίο ο σατανικός Dr. Nefarious χρησιμοποιεί μια συσκευή που επιτρέπει την πρόσβαση σε παράλληλες διαστάσεις, για να βρει ένα γαλαξία που νικά πάντα. Ο Ratchet και ο Clank χωρίζονται και στην προσπάθεια να ξαναβρεθούν, θα συναντήσουν μια νέα Lombax, εξερευνώντας γνώριμες και νέες περιοχές, με ένα ολοκαίνουργο ανσάμπλ από θεότρελα όπλα. Η ομάδα τονίζει πως είναι ένα ιδανικό παιχνίδι για όσους θέλουν να δοκιμάσουν για πρώτη φορά τη σειρά, προσφέροντας συγχρόνως λεπτομέρειες που θα εκτιμήσουν οι fans.

Πέρα από την ημερομηνία κυκλοφορίας, αποκαλύφθηκαν τα μπόνους προ-παραγγελίας, οι οποίες ανοίγουν σήμερα, καθώς και τα επιπλέον καλούδια της Digital Deluxe Edition.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η ομάδα ανάπτυξης ξεκαθάρισε πως το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί με βάση το PlayStation 5 και έτσι δε θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 4, όπως για παράδειγμα τo Horizon Forbidden West.

Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.