Ίσως μάθουμε πληροφορίες για το Final Fantasy VII Remake Part 2 μέσα στην εβδομάδα

Μέσα από το “orchestral concert” της Square Enix
09 Φεβρουαρίου 2021 08:27
Ίσως μάθουμε πληροφορίες για το Final Fantasy VII Remake Part 2 μέσα στην εβδομάδα

Το Final Fantasy VII Remake κυκλοφόρησε πέρυσι για το PlayStation 4, σημειώνοντας μια αξιοσημείωτη πορεία, όσον αφορά τις πωλήσεις, αλλά και τις κριτικές που έλαβε. Ο τίτλος της Square Enix αγαπήθηκε γρήγορα από το κοινό, το οποίο περιμένει με αγωνία να μάθει κάποια νέα για το Part 2, όπως είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Τα νέα μάλλον είναι ευχάριστα, καθώς μέσα από το ορχηστρικό event (FINAL FANTASY VII REMAKE Orchestra World Tour) της Square Enix, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Φεβρουαρίου στην Ιαπωνία, ίσως μάθουμε νέα στοιχεία για το πολυαναμενόμενο 2ο κεφάλαιο του Final Fantasy VII Remake. Αυτό το νέο έρχεται απευθείας από τον co-director του τίτλου, Motomu Toriyama, ο οποίος γνωστοποίησε ότι μετά από αυτό το event θα ακολουθήσει ένα σπέσιαλ πρόγραμμα, στο οποίο θα μιλήσει για το Final Fantasy VII Remake.

Φυσικά, δεν έγινε γνωστό αν θα μιλήσει για το Part 2, αλλά σύμφωνα με το Gematsu, ο Toriyama έχει «κάτι να πει».

Υπάρχει ελπίδα, όμως, καθώς η συνέχεια του Remake έχει μπει πλέον σε πλήρη ανάπτυξη και η εταιρία ασχολείται με αυτό το παιχνίδι, καθώς και το Final Fantasy 16, που ανακοινώθηκε πριν μήνες.