Καθυστερεί επ' αόριστον το Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Η Ubisoft χρειάζεται περισσότερο χρόνο
06 Φεβρουαρίου 2021 10:19
Καθυστερεί επ' αόριστον το Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Το Prince of Persia: The Sands of Time Remake ανακοινώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο σε ένα από τα Ubisoft Forward events της γαλλικής εταιρίας. Το παιχνίδι έλαβε μικτές αντιδράσεις, αφού ναι μεν οι λάτρεις του franchise χάρηκαν με την επιστροφή του, αλλά πολλοί δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τον τεχνικό τομέα. Λαμβάνοντας υπόψη το feedback, η εταιρία ανέβαλε το ντεμπούτο του από τις 21 Ιανουαρίου που ήταν προγραμματισμένο αρχικά, για τις 18 Μαρτίου.

Τώρα, ανακοινώθηκε νέα επ' αόριστόν καθυστέρηση για το παιχνίδι, το οποίο δε ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει και ενδεχομένως να χάνει το 2021.

Ακολουθεί το σχετικό μήνυμα της Ubisoft:

Από τη στιγμή που ανακοινώσαμε το Prince of Persia: The Sands of Time Remake τον Σεπτέμβριο, λάβαμε άφθονο feedback από εσάς γι’ αυτό το αγαπημένο franchise. Tο πάθος και η υποστήριξή σας αποτελεί κίνητρο για τις ομάδες ανάπτυξης μας, έτσι ώστε να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό παιχνίδι. Έτσι, λοιπόν, αποφασίσαμε να μεταφέρουμε την κυκλοφορία του Prince of Persia: The Sands of Time Remake σε μια μετέπειτα ημερομηνία. Αυτός ο επιπλέον χρόνος ανάπτυξης θα επιτρέψει στις ομάδες μας να προσφέρουν ένα remake που μοιάζει φρέσκο, ενώ θα παραμένει πιστό στο πρωτότυπο παιχνίδι.

Καταλαβαίνουμε ότι η είδηση αυτή μπορεί να αποτελέσει έκπληξη και θα συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους για την πρόοδο του Prince of Persia: The Sands of Time Remake. Εν τω μεταξύ, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τη συνεχή υποστήριξη.

Το Prince of Persia: The Sands of Time Remake βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PlayStation 5, PlayStation 4,  Xbox Series X | S,  Xbox One και PC. Μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ξανά το trailer της αρχικής ανακοίνωσης.