Το Cyberpunk 2077 χάλασε περισσότερο - Το patch 1.1 προκαλεί σοβαρό game-breaking bug

Επίσημες οδηγίες για το πώς να το αποφύγετε
25 Ιανουαρίου 2021 08:45
Το Cyberpunk 2077 χάλασε περισσότερο - Το patch 1.1 προκαλεί σοβαρό game-breaking bug

Πολλοί ήταν οι παίκτες που περίμεναν το πρώτο μεγάλο patch της χρονιάς, όπως είχε υποσχεθεί η CD Projekt, για να ξεκινήσουν ή να συνεχίσουν το ταξίδι τους στο Cyberpunk 2077, μετά το προβληματικό launch του παιχνιδιού λίγο πριν την εκπνοή του προηγούμενου έτους. Δυστυχώς, το πλάνο δεν κύλησε ιδιαίτερα ομαλά, αφού το νέο patch 1.1 προκαλεί ένα νέο σοβαρό game-breaking bug που δεν υπήρχε προηγουμένως και σταματά εξ ολοκλήρου την πρόοδο της βασικής ιστορίας. Μάλιστα, η κατάσταση είναι αρκετά σοβαρή, μιας και το bug είναι δύσκολο να αποφευχθεί αν κάποιος δεν το γνωρίζει και μπορεί προσωρινά να καταστρέψει το save σας.

Τι ακριβώς συμβαίνει; Όταν ο Takamura σας καλεί για την αποστολή ‘Down on the Street΄ ο διάλογος κολλάει και ο χαρακτήρας δε σας λέει τίποτα για να συνεχίσετε την αποστολή. Όσες φορές και αν κάνετε reload το save σας το θέμα δε διορθώνεται και ακόμη και αν κάνετε reload προηγούμενο save, το bug συμβαίνει και πάλι. Πρακτικά η πρόοδος του βασικού campaign παγώνει και δε μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε.

Η CD Projekt έδωσε στη δημοσιότητα μια επίσημη προσωρινή λύση για το πως να αποφύγετε το πρόβλημα, μέχρι να το διορθώσει μόνιμα με κάποιο μελλοντικό patch. Ακολουθούν οι οδηγίες της:

1. Load an older save file before Takamura and V leave Wakako’s office.
2. V must finish the conversation with Takamura outside the office right away.
3. Right after the conversation and updated quest progression, skip 23 hours.
4. This should trigger the holocall and the correct conversation.

Στην χειρότερη περίπτωση που για κάποιο λόγο έχετε σβήσει τα παλιότερα saves, τότε δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα και πρέπει να παίξετε το παιχνίδι από την αρχή ή να περιμένετε το επόμενο patch.

Το Cyberpunk 2077 είναι διαθέσιμο για PS4, Xbox One, PC και Google Stadia.