Τι νέο έρχεται στο Among Us το 2021; 

Η ομάδα ανάπτυξης απαντά

Τι νέο έρχεται στο Among Us το 2021;

Χωρίς αμφιβολία, το Among Us ήταν μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του 2020. Παρόλο που το παιχνίδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν αρκετά χρόνια, κατάφερε να γίνει τεράστια επιτυχία, προσελκύοντας εκατομμύρια παίκτες.

Τα αρχικά σχέδια της ομάδας έκαναν λόγο για ένα Among Us 2, αλλά η αναπάντεχη αυτή επιτυχία έφερε και αλλαγές στο πλάνο. Πλέον η InnerSloth εστιάζει στο να εμπλουτίσει το Among Us και μέσα από μια νέα ανάρτηση στην ιστοσελίδα της αποκάλυψε τι νέο ετοιμάζει.

Όπως γνωρίζουμε ήδη, στις αρχές του 2021 θα καταφθάσει ο ολοκαίνουργιος Airship χάρτης, ο οποίος θα έχει νέα δωμάτια για να ανακαλύψετε και νέα tasks για να απασχολούν τα ανυποψίαστα θύματά σας. Μαζί του θα καταφθάσουν και νέα κοστούμια για τους χαρακτήρες σας. Παράλληλα, στα σκαριά είναι ένα νέο χαρακτηριστικό που θα επιτρέπει στους παίκτες να διαλέγουν σε ποιο δωμάτιο ξεκινάνε, ενώ στο πλαίσιο του νέου χάρτη θα μπορούν να σκαρφαλώνουν και σκάλες.

Συγχρόνως, σύντομα θα έρθει στο παιχνίδι και ένα σύστημα δημιουργίας λογαριασμού. Αυτό θα επιτρέψει την ενσωμάτωση report λειτουργίας, κάνοντας ευκολότερο το moderation για να αποφεύγετε όσους δεν τηρούν τους κανόνες. Η ομάδα τόνισε ότι στα σχέδιά της έχει και την προσθήκη friend list, καθώς και στατιστικών, ωστόσο δε δόθηκε κάποιο χρονικό πλαίσιο για τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως η επόμενη μεγάλη ενημέρωση θα έρθει στις αρχές του 2021.

Τέλος, σημειώνεται πως και η έκδοση των Xbox κονσολών είναι καθ’ οδόν, ενώ η ομάδα σκοπεύει να μεγαλώσει με νέες προσλήψεις, για να μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερο νέο υλικό στους παίκτες της.

0 σχολια