Το WoW: Shadowlands είναι το PC παιχνίδι με τις γρηγορότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Ασύλληπτη επιτυχία για το νέο expansion
08 Δεκεμβρίου 2020 18:24
Το WoW: Shadowlands είναι το PC παιχνίδι με τις γρηγορότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Όπως ανακοίνωσε με δελτίο Τύπου της, η Activision Blizzard πλέον έχει το ρεκόρ για το PC παιχνίδι με τις γρηγορότερες πωλήσεις όλων των εποχών. Αυτό το οφείλει στο World of Warcraft: Shadowlands, το οποίο κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από 3.7 εκατομμύρια αντίτυπα στην πρώτη του μέρα στην αγορά. Το ρεκόρ μέχρι πρότινος ανήκε στο Diablo III, το οποίο είχε πουλήσει 3.5 αντίτυπα την ημέρα της κυκλοφορίας του.

Πέρα από τις εξαιρετικές πωλήσεις, η Blizzard τόνισε πως η άφιξη του Shadowlands είχε ως αποτέλεσμα μερικά από τα εντυπωσιακότερα engagement στατιστικά που έχει δει ποτέ το παιχνίδι την τελευταία δεκαετία. Συγκεκριμένα, το Shadowlands έφτασε και διατήρησε τον μεγαλύτερο αριθμό παικτών που έχουν συνδρομή τουλάχιστον έναν μήνα, ξεπερνώντας οποιοδήποτε άλλο expansion τα τελευταία δέκα χρόνια.

Για την ιστορία, το World of Warcraft είχε φτάσει στο απόγειο της αιχμής του το 2010, με 12 εκατομμύρια ενεργούς συνδρομητές. Το παιχνίδι βρίσκεται στην αγορά από το Νοέμβριο του 2004 και συνεχίζει ασταμάτητο την ασύλληπτη επιτυχία του, σπάζοντας μέχρι και σήμερα ρεκόρ πωλήσεων.