Το Lord of the Rings Online μάλλον θα έρθει στα PS5 και Xbox Series X|S

Έρχεται φρέσκο περιεχόμενο και στην PC έκδοση
08 Δεκεμβρίου 2020 08:26
Το Lord of the Rings Online μάλλον θα έρθει στα PS5 και Xbox Series X|S

Το The Lord of the Rings Online βρίσκεται στην αγορά από το 2007 σημειώνοντας μια πολύ μεγάλη πορεία στο εν λόγω genre. Οι developers του δημοφιλούς παιχνιδιού φαίνεται πώς ετοιμάζουν πολλά νέα πράγματα, αφού κατά πάσα πιθανότητα ετοιμάζουν να το κυκλοφορήσουν για τις κονσόλες νέας γενιάς.

Πρόσφατα, ο publisher, Daybreak αγοράστηκε από την Enad Global 7 και σύμφωνα με το PCGamesN, μιλώντας σε επενδυτές η εταιρία ετοιμάζει μερικά updates για τον τίτλο. Ανάμεσά τους, έχει στα σκαριά μια έκδοση για τα PlayStation 5 και Xbox Series X|S, χωρίς ωστόσο να δίνει άλλες πληροφορίες, παρά μόνο ότι αναμένεται μέσα στο 2022.

Επίσης, γνωστοποιήθηκε ότι οι developers δουλεύουν ήδη σε αρκετά νέα updates που θα εμπλουτίσουν την έκδοση του PC. Όλα αυτά χάρη στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά που αναμένεται στο μέλλον από το Amazon Prime Video και θέλει «να είναι μέσα στα πράγματα».

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε και τη δήλωση της εταιρίας προς τους επενδυτές:

Ετοιμάζουμε αλλαγές στο παιχνίδι όσον αφορά τον τεχνικό τομέα για το PC, καθώς και έκδοση για τις κονσόλες νέας γενιάς, εν όψη της μεγάλης επένδυσης της Amazon για την επερχόμενη Lord of the Rings τηλεοπτική σειρά.

Ωστόσο, η ίδια η Amazon έχει στα σκαριά ένα δικό της Lord of the Rings MMO (που δε θα είναι βασισμένο στο επερχόμενο σόου της), που θα κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες.

Όπως όλα δείχνουν η Daybreak, όμως, θέλει ένα μεγάλο κομμάτι από την πίτα και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά με updates του «αρχικού παιχνιδιού» για να το διεκδικήσει.