Έρχεται VR υποστήριξη στο Microsoft Flight Simulator

Μέσα στον μήνα!
01 Δεκεμβρίου 2020 10:48
Έρχεται VR υποστήριξη στο Microsoft Flight Simulator

Η Microsoft σε συνεργασία με την Asobo ετοιμάζουν διάφορα νέα updates για το Microsoft Flight Simulator, όπως ανακοίνωσαν μέσα από ένα Q&A livestream στο Twitch. Με το επερχόμενο Sim Update 2, το simulation παιχνίδι θα λάβει και VR υποστήριξη μέσα στον μήνα, για τα περισσότερα επώνυμα VR Headsets.

Όπως επισήμανε ο executive producer, Martial Bossard, θα είναι «ανοιχτό» για τις περισσότερες VR συσκευές, όπως είναι τα Oculus ή το Index της Valve. Παρόλα αυτά, δεν έγινε σαφές εάν το παιχνίδι θα μπορεί να αγοραστεί και μέσα από το Oculus Store ή θα υποστηρίζει το headset απλά. Όπως επιβεβαίωσε η Microsoft, η εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας θα επηρεάσει σημαντικά το gameplay, καθώς και την πλοήγηση του μενού.

Μετά από αυτή την ενημέρωση, θα καταφθάσει και το World Update 3, το οποίο θα εισάγει μία πιο αντιπροσωπευτική και ακριβής μεταφορά του Ηνωμένου Βασιλείου, χρησιμοποιώντας νέα δεδομένα και εναέριες εικόνες της Αγγλίας, καθώς και της Σκωτίας και της Ουαλίας. Επίσης, θα ενταχθούν και νέα landmarks, ενώ θα βελτιωθούν και ορισμένα υπάρχοντα αεροδρόμια.

Το “Sim Update 2” θα κυκλοφορήσει στις 22 Δεκεμβρίου.