Microsoft Flight Simulator 2024: Το ολοκαίνουργιο παιχνίδι λιώνει μάτια με τα γραφικά του!

Και επεκτείνει σημαντικά το gameplay
12 Ιουνίου 2023 00:35
Microsoft Flight Simulator 2024: Το ολοκαίνουργιο παιχνίδι λιώνει μάτια με τα γραφικά του!

Ένα από τα νέα παιχνίδια που ανακοινώθηκαν στο Xbox Games Showcase ήταν το Microsoft Flight Simulator 2024. Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο πακέτο επέκτασης ή update, αλλά για ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι, το οποίο η Microsoft χαρακτηρίζει ως την «επόμενη γενιά του θρυλικού franchise».

Το Microsoft Flight Simulator 2024 αναπτύσσεται αποκλειστικά για τα Xbox Series X και Xbox Series S, με τον αμερικανικό κολοσσό να συνεργάζεται ξανά με την Asobo. Το νέο παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για να αξιοποιήσει τις τελευταίες τεχνολογίες simulation, cloud, μηχανικής μάθησης και γραφικών, με το στούντιο να έχει θέσει ξανά ως στόχο να δημιουργήσει τον πιο εξελιγμένο, καθηλωτικό και εντυπωσιακό προσομοιωτή πτήσεων όλων των εποχών.

Το μεγαλύτερο νέο χαρακτηριστικό του Microsoft Flight Simulator 2024 είναι η δυνατότητα να ξεκινήσουν οι παίκτες μια τεράστια γκάμα από καριέρες που σχετίζονται με τις πτήσεις. Ειδικότερα, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε διαφορετικούς ρόλους, όπως διάσωση από βουνά, έρευνα και διάσωση, εναέρια πυρόσβεση, μεταφορά εμπορευμάτων, βιομηχανικό φορτίο, απομακρυσμένο φορτίο, μεταφορά VIP προσώπων, ελεύθερες πτώσεις με αλεξίπτωτο, κ.α. Κάθε ρόλος θα έχει τις δικές του προκλήσεις, δικά του rewards και δικό του progression. Οι παίκτες μπορούν μέχρι και να απολαύσουν πτήσεις αναψυχής με αερόστατα.

Συγχρόνως, η Microsoft ανακοίνωσε και ένα DUNE πακέτο επέκτασης για το υπάρχων Microsoft Flight Simulator, το οποίο θα καταφθάσει στις 3 Νοεμβρίου. Και τα δύο trailers που συνόδευσαν τις σχετικές ανακοινώσεις ακολουθούν παρακάτω.