Μην τρομάξετε, αλλά καθυστερεί η ανακοίνωση των DLCs του Cyberpunk 2077  

Αμετάβλητη η ημερομηνία του παιχνιδιού

Μην τρομάξετε, αλλά καθυστερεί η ανακοίνωση των DLCs του Cyberpunk 2077

Ψυχραιμία, όπως επιβεβαίωσε ξανά πριν μερικά εικοσιτετράωρα η CD Projekt, το Cyberpunk 2077 δεν πρόκειται να καθυστερήσει. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού πλέον έχει κλειδώσει για τις 10 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, η πρόσφατη αναβολή φαίνεται πως άλλαξε τα πλάνα της πολωνικής εταιρίας όσον αφορά το επιπρόσθετο περιεχόμενο.

Συγκεκριμένα, η εταιρία αποκάλυψε πριν μερικές ώρες τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πιο πρόσφατο τρίμηνο του έτους. Στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε πως θα καθυστερήσει η ανακοίνωση των DLCs του Cyberpunk 2077. Το αρχικό πλάνο ήταν αυτό να συμβεί πριν την κυκλοφορία του τίτλου. Πλέον, μετά την πρόσφατη καθυστέρηση, η CD Projekt πήρε την απόφαση να περιμένει την κυκλοφορία και μετά να ενημερώσει τους gamers για τα μελλοντικά της projects.

Ο πρόεδρος της εταιρίας, Adam Kiciński, προηγουμένως είχε αποκαλύψει πως το Cyberpunk 2077 θα έχει τουλάχιστον όσα DLCs όσα και το The Witcher 3. Για την ιστορία, λοιπόν, το Witcher είχε λάβει δύο μεγάλα story expansions και δεκάξι δωρεάν DLCs, μετά την αρχική του κυκλοφορία το 2015.

Στη συνέχεια ο Kiciński αναφέρθηκε και στον multiplayer Cyberpunk τίτλο που βρίσκεται στα σκαριά. Το υψηλόβαθμο στέλεχος επιβεβαίωσε εκ νέου πως το project αυτό συνεχίζει να είναι προγραμματισμένο για το 2022, αλλά ακόμη δεν έχει τελική ημερομηνία κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, μπορούμε να περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το Cyberpunk multiplayer παιχνίδι και τα υπόλοιπα projects της εταιρίας στις αρχές του 2021. Μάλιστα, αναφερόμενος στον online τίτλο, δήλωσε:

Είναι μια ξεχωριστή, ειδική και μεγάλη παραγωγή. Το σχεδιάζουμε και το σκεφτόμαστε ως αυτόνομο προϊόν. Προφανώς, βέβαια, δεν είναι εντελώς αυτόνομο, αφού προέρχεται από το σύμπαν του Cyberpunk και είναι πολύ συνδεδεμένο με το concept του single-player Cyberpunk. Ωστόσο, είναι μια άλλη, ανεξάρτητη παραγωγή. Μια ανεξάρτητη ομάδα ανθρώπων εργάζεται σε αυτό.

Όπως είπα ήδη, αυτή τη στιγμή δεν εστιάζουμε πολύ στο να μιλάμε για άλλα μελλοντικά προϊόντα, τα οποία δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουν πριν το Cyberpunk. Επομένως, σας παρακαλώ να περιμένετε το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους που σχεδιάζουμε να μοιραστούμε μια ενημέρωση στρατηγικής. Είναι πιθανόν να μιλήσουμε τότε για το multiplayer Cyberpunk.

Για την ώρα, η προσοχή της CD Projekt φαίνεται πως είναι στραμμένη στο Cyberpunk 2077, το οποίο αναμένεται στις 10 Δεκεμβρίου για PS4, Xbox One και PC.