Σίγουρα, 100%, ο κόσμος να χαλάσει, το Cyberpunk 2077 κυκλοφορεί στις 10 Δεκεμβρίου

Νέα επιβεβαίωση από την CD Projekt
26 Νοεμβρίου 2020 09:04
Σίγουρα, 100%, ο κόσμος να χαλάσει, το Cyberpunk 2077 κυκλοφορεί στις 10 Δεκεμβρίου

Σε ακριβώς δύο εβδομάδες από τώρα, το Cyberpunk 2077 κυκλοφορεί στα ράφια των καταστημάτων. Ναι, μην αγχώνεστε. Πράγματι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τότε...ή τουλάχιστον αυτό πιστεύει η CD Projekt.

Το πολωνικό στούντιο ανακοίνωσε για πρώτη φορά το παιχνίδι το 2012, αποκαλύπτοντας εκ νέου το όραμά της το 2018. Από τότε η τελική του ημερομηνία κυκλοφορίας μεταφέρθηκε τόσες φορές που οι περισσότεροι έχουμε χάσει το μέτρημα. Αυτό αναμφίβολα έχει δημιουργήσει ανησυχία στους gamers, αλλά και στους επενδυτές της εταιρίας.

Έτσι, λοιπόν, η εταιρία ανακοίνωσε χτες, 25 Νοεμβρίου, τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πιο πρόσφατο τρίμηνο. Στο επίσημο έγγραφο για τους επενδυτές που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρεται με μεγάλα bold μεγάλα γράμματα πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει 10 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, στο τέλος του εγγράφου η ομάδα έχει βάλει και μια αντίστροφη μέτρηση και ξανά με bold γράμματα επιβεβαιώνει πως το παιχνίδι κυκλοφορεί στις 10 Δεκεμβρίου.

Μοιάζει με ψέμα, αλλά το Cyberpynk 2077 φαίνεται πως όντως θα κυκλοφορήσει αυτό το Δεκέμβριο για τα PS4, Xbox One και PC. Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος και στα Xbox Series X | S και PS5 αρχικά μέσω Backwards Compatibility.