Άλλαξαν οι PC απαιτήσεις συστήματος του Cyberpunk 2077

Δείτε τις νέες προτεινόμενες διατάξεις
20 Νοεμβρίου 2020 18:41
Άλλαξαν οι PC απαιτήσεις συστήματος του Cyberpunk 2077

Βρισκόμαστε μόλις μερικές εβδομάδες μακριά από την άκρως αναμενόμενη κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 και η CD Projekt Red μόλις ανανέωσε τις PC απαιτήσεις του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, ακολουθώντας την τάση τις βιομηχανίας τελευταία, αντί για δύο απλές minimum και recommended διατάξεις, το στούντιο ανάρτησε έναν πίνακα με επτά διαφορετικές συνθέσεις. Έτσι μπορείτε να δείτε πιο αναλυτικά, αν ο υπολογιστής σας μπορεί να ανταπεξέλθει, ανάλογα με την ανάλυση που έχει η οθόνη σας και ανάλογα με το αν θέλετε ray-tracing χαρακτηριστικά ή όχι.

Οι ελάχιστες απαιτήσεις δε φαίνεται να αυξήθηκαν ωστόσο, οπότε αν προηγουμένως ήσασταν στο όριο, δε χρειάζεται να πανικοβληθείτε. Ακολουθεί η δημοσίευση της ομάδας με τις ανανεωμένες απαιτήσεις.

Για την ιστορία, η PC έκδοση θα υποστηρίζει ray-traced diffuse illumination, ray-traced reflections, ray-traced ambient occlusion, αλλά και ray-traced shadows. Μάλιστα, οι κάτοχοι NVIDIA καρτών θα έχουν και την επιλογή του DLSS.

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται στις 10 Δεκεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One. Ο τίτλος θα λειτουργεί από την πρώτη μέρα στα PS5 και Xbox Series X, αλλά οι κανονικές next-gen εκδόσεις του θα καταφθάσουν κάποια στιγμή το 2021.