Από το πουθενά, μάλλον μεγαλώνει ο χάρτης του GTA Online (ΒΙΝΤΕΟ)

To μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι μεγάλο ψήνει η Rockstar Games
19 Νοεμβρίου 2020 19:09
Από το πουθενά, μάλλον μεγαλώνει ο χάρτης του GTA Online (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυριολεκτικά από το πουθενά η Rockstar Games άρχιζε να κάνει tease για κάτι που θα έρθει στο GTA Online. Κάτι μεγάλο παρά το μικρό του teaser. Οι αετομάτιδες του internet βρήκαν ότι στο teaser που δημοσίευσε η εταιρία στο Twitter εμφανίζονται νέες τοποθεσίες στο Los Santos που δεν υπάρχουν ακόμα.

Μάλλον οι φήμες που θέλουν εδώ και καιρό για μια μεγάλη επέκταση του χάρτη του Grand Theft Auto Online να σχετίζονται με αυτό το teaser. Εάν όντως αποδειχθεί έτσι αυτή είναι μια πρώτη ματιά στις νέες τοποθεσίες του χάρτη: 

Ο χάρτης του έχει να επεκταθεί από τότε που λανσαρίστηκε το online τμήμα του GTA V πίσω στο μακρινό 2013. Αν προσέξετε μέσα στο βίντεο γίνεται αναφορά στο El Rubio που ίσως και να είναι το όνομα της νέας περιοχής του χάρτη. 

Από τον περασμένο Ιούλιο η Rockstar είχε αναφέρει πως ετοιμάζει το μεγαλύτερο update στην ιστορία του GTA Online και πως αυτό θα ερχόταν μέχρι το τέλος του 2020, όμως έκτοτε δεν υπήρξε κάποια ενημέρωση. Επίσης, εικάζεται πως το επόμενο μεγάλο Heist θα λαμβάνει χώρα σε ένα νησί, όπως θα δείτε στο παρακάτω tweet:

Σίγουρα αυτό δε θα είναι το μοναδικό κλείσιμο του ματιού από την Rockstar Games και θα υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις. Για αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.