Προετοιμαστείτε για ένα ακόμη τεράστιο update στο Call of Duty: Modern Warfare

Διαθέσιμα τα private matches και high-res texture packs
10 Νοεμβρίου 2020 14:15
Προετοιμαστείτε για ένα ακόμη τεράστιο update στο Call of Duty: Modern Warfare

Οι παίκτες του Call of Duty: Modern Warfare και Warzone είδαν πρόσφατα να κατεβαίνει ένα update για το παιχνίδι, το οποίο είχε μέγεθος 33GB. Ωστόσο μέχρι πρότινος, κανείς δεν γνώριζε τι ακριβώς περιέχει. Την απορία έρχεται να λύσει η Infinity Ward, γνωστοποιώντας ολόκληρο το περιεχόμενο.

Πρόκειται λοιπόν για την beta version που αφορά τα private matches, τα οποία προς το παρόν απαιτούν ελάχιστο αριθμό χρηστών προκειμένου να ξεκινήσουν. Πιο αναλυτικά, το Battle Royale χρειάζεται 50 παίκτες, το Plunder 30 και το Mini-BR 24 παίκτες. Ουσιαστικά, ο ελάχιστος αριθμός σημαίνει πως το χαρακτηριστικό δεν θα είναι άμεσα προσβάσιμο σε όλους. Προφανώς με την πάροδο του χρόνου ο αριθμός αυτός θα μειωθεί.

Επιπλέον, εκτός ότι το update διορθώνει κάποια bugs στα όπλα ή εκείνο που άλλαζε στο Survival την προοπτική σε τρίτο πρόσωπο, το στούντιο ανέφερε πως αφαίρεσε τα Juggernauts από τα Bunker puzzles. Κίνηση, την οποία οι παίκτες του Warzone καλωσόρισαν με ενθουσιασμό, παρά το ότι κατακλυζόντουσαν από αυτά. Επίσης, παίκτες εντόπισαν ακόμα μια ευπρόσδεκτη αλλαγή, η οποία έχει να κάνει με την προσθήκη ανεξάρτητων loadouts στο Warzone. Αυτό σημαίνει πως πλέον η επιλογή loadout στο Warzone θα είναι πλέον ανεξάρτητη από το Modern Warfare.

Το Update φέρνει επίσης στους PC gamers το texture streaming. Όπως αναφέρει η Infinity Ward, τα υψηλής ανάλυσης textures θα κατεβαίνουν καθώς κάποιος παίζει, κάνοντας χρήση του On-Demand Textures Streaming. Αυτό το χαρακτηριστικό όπως επισημαίνεται, αναπτύχθηκε ούτε ώστε να μειωθεί το μέγεθος που έπιαναν συγκεκριμένα textures, τα οποία οι χρήστες σπάνια συναντούσαν ή χρησιμοποιούσαν. Το On-Demand Textures Streaming εντοπίζεται στα Options, στο τμήμα Details & Textures, κάτω από την καρτέλα Graphics.

Στην περίπτωση των κονσολών θα υπάρχει μια εναλλακτική επιλογή, η οποία θα έχει τη μορφή των high-resolution texture packs και τα οποία οι παίκτες θα μπορούν να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν στην κονσόλα τους.

Οι κάτοχοι PS4 Pro, Xbox One X,PS5 και Xbox Series X, θα λάβουν ένα μήνυμα να κατεβάσουν το DLC την πρώτη φορά που θα κάνουν log in στο Warzone ή στο Modern Warfare. Κάνοντας accept στο μήνυμα ανοίγει το μενού Game Installs. Από κει θα μπορούν να κατεβάσουν και να κάνουν install το texture pack. Όσοn αφορά τους κατόχους των απλών PS4 και Xbox One και Xbox Series S, αυτοί δεν θα λάβουν αυτόματα το εν λόγω μήνυμα. Θα πρέπει να πάνε χειροκίνητα και να το κατεβάσουν από το Game Installs menu.

Παρά το γεγονός πως το πακέτο θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις κονσόλες, ο production director του στούντιο Paul Haile αναφέρει στο Twitter πως προτείνεται μόνο στους κατόχους PS4 Pro, PS5, Xbox One X και Xbox Series X.

Πρόσφατα, η Activision έκανε γνωστό το μέγεθος του Call of Duty: Black Ops Cold War σε PC και κονσόλες. Το νέο κεφάλαιο της σειράς καταφθάνει στις 13 Νοεμβρίου στα PS4, Xbox One, PC, Xbox Series X|S και PS5.