Ώρα να επιστρέψετε στο Destiny 2; Το νέο trailer και ντοκιμαντέρ του Beyond Light ίσως σας πείσουν

Προ των πυλών η κυκλοφορία του
30 Οκτωβρίου 2020 13:53
Ώρα να επιστρέψετε στο Destiny 2; Το νέο trailer και ντοκιμαντέρ του Beyond Light ίσως σας πείσουν

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες θα κάνει το ντεμπούτο του το Destiny 2: Beyond Light. Πρόκειται ίσως για το μεγαλύτερο expansion του παιχνιδιού μέχρι σήμερα, το οποίο θα φέρει στο προσκήνιο ριζικές αλλαγές, προσκαλώντας νέους και παλιούς παίκτες ξανά στον κόσμο του.

Στο πλαίσιο αυτό, η Bungie κυκλοφόρησε ένα ντοκιμαντέρ που αφορά την ανάπτυξη του Beyond Light, δίνοντας στους παίκτες μια ματιά πίσω από τα παρασκήνια και αποκαλύπτοντας πληροφορίες για το Stasis, τη φιλοσοφία του game design και πολλά ακόμη.

Παράλληλα, τα φώτα της δημοσιότητας είδε και το launch trailer του expansion που παρουσιάζει όλα όσα διακυβεύονται στο επόμενο κεφάλαιο του Destiny 2 που θα στείλει τους παίκτες στον Europa, καθώς η δύναμη του Darkness αυξάνεται.

Το Destiny 2: Beyond Light θα κάνει το ντεμπούτο του στις 10 Νοεμβρίου για τα PS4, Xbox One, PC και Stadia. Αξίζει να σημειωθεί πως το πακέτο επέκτασης θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass. Τέλος, οι PS5 και Xbox Series X | S εκδόσεις αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 8 Δεκεμβρίου, πράγμα που σημαίνει ότι μέχρι τότε το παιχνίδι θα είναι playable στις next-gen κονσόλες ως backwards compatible τίτλος.