Elden Ring: Η κοινότητα έχει υπεραναλύσει ήδη την εικόνα του “Shadow of the Erdtree“ DLC

Πρώτες εικασίες για το επερχόμενο expansion
01 Μαρτίου 2023 18:41
Elden Ring: Η κοινότητα έχει υπεραναλύσει ήδη την εικόνα του “Shadow of the Erdtree“ DLC

Αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πόσο παθιασμένη είναι, η souls κοινότητα ξεκίνησε αμέσως να αναλύει και την παραμικρή λεπτομέρεια της μίας και μοναδικής εικόνας που δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας από το επερχόμενο Shadow of the Erdtree DLC!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η FromSoftware ανακοίνωσε πριν μερικές ώρες πως η περιπέτεια στα Lands Between θα συνεχιστεί, αφού το Shadow of the Erdtree πακέτο επέκτασης για το Elden Ring βρίσκεται και επίσημα υπό ανάπτυξη. Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από μια φωτογραφία και τη φράση «Rise, Tarnished. Ας περπατήσουμε μαζί ένα νέο μονοπάτι». Τα στοιχεία αυτά ήταν αρκετά για να ξεκινήσουν αμέσως οι εικασίες, με χαρακτηριστικό παράδειγμα να αποτελεί η δεκαπέντε λεπτών ανάλυση του γνωστού YouTuber VaatiVidya.

Αναλυτικότερα, ο VaatiVidya εξέτασε διεξοδικά κάθε πτυχή του εικαστικού του Shadow of the Erdtree, φέρνοντας στο προσκήνιο τις δικές του θεωρίες για το ποιος μπορεί να είναι ο χαρακτήρας που ιππεύει το άλογο, εξηγώντας το lore του Torrent, λεπτομέρειες για το Erdtree και παραθέτοντας διάφορες ακόμη πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουν οι παίκτες. Αν, λοιπόν, ανυπομονείτε να μάθετε περισσότερα για τα όσα έρχονται στο Game of the Year του 2022, όπως αναδείχθηκε από τα The Game Awards, τους αναγνώστες του Unboxholics.com και πολλά ακόμη μέσα, μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.

Για την ιστορία, την άποψή μας για το Elden Ring μπορείτε να την διαβάσετε πατώντας εδώ. Ο Σάκης Καρπάς, ο οποίος είχε επιμεληθεί το video review είχε πει μεταξύ άλλων τα εξής:

Το Elden Ring, αρχικά, αδυνατεί να περιγράψει τον εαυτό του και νιώθεις ότι χάνει μέρος της ιδιοσυγκρασίας των Souls αλλά πολύ γρήγορα σου δίνει το μεγαλύτερο χαστούκι συνειδητοποίησης που έχεις εισπράξει από βιντεοπαιχνίδι. Μέχρι να συνέλθεις, έχεις μπει για βαθιά και βίαια στον σπουδαιότερο και πιο καθηλωτικό κόσμο που έχει γνωρίσει το μέσο τα τελευταία χρόνια.

Προς το παρόν δεν έχει δοθεί κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας για το DLC, αλλά υπάρχει μια μικρή περίπτωση να κυκλοφορήσει φέτος. Το Elden Ring βρίσκεται διαθέσιμο για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.