Cyberpunk 2077: Το βασικό παιχνίδι θα αλλάξει ολοκληρωτικά με το Phantom Liberty expansion

Δείτε gameplay πλάνα και τη νέα συνέντευξη του Keanu Reeves
14 Ιουνίου 2023 14:15
Cyberpunk 2077: Το βασικό παιχνίδι θα αλλάξει ολοκληρωτικά με το Phantom Liberty expansion

Στο πλαίσιο του Summer Game Fest 2023 μάθαμε πολλές περισσότερες πληροφορίες για τη μεγάλη επέκταση του Cyberpunk 2077, το Phantom Liberty, που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, προσθέτοντας στο παιχνίδι νέες story αποστολές με τον Idris Elba και μια νέα περιοχή που ονομάζεται Dog Town. Ωστόσο, όπως έγινε πλέον γνωστό, το Phantom Liberty θα φέρει επίσης και μερικές πολύ σημαντικές αναβαθμίσεις για τα συστήματα του αρχικού παιχνιδιού που θα λάβουν δωρεάν όλοι οι κάτοχοι του τίτλου, ανεξαρτήτως αν έχουν το expansion ή όχι.

Το όλο εγχείρημα είναι υπό την επίβλεψη του creative director Pawel Sasko, ο οποίος μαζί με τον ομάδα του έχουν ανανεώσει σχεδόν κάθε πτυχή του αρχικού παιχνιδιού. Μεταξύ άλλων έκαναν σημαντικές αναβαθμίσεις στα perks και στα skills, πρόσθεσαν μάχες με οχήματα και ανανεώσαν ριζικά του μηχανισμούς της αστυνομίας. Μεγάλες αλλαγές έχουν γίνει σε όλο το φάσμα του gameplay loop, στο progression, στην καμπύλη της δυσκολίας, στο loot, στις κατηγορίες των εχθρών, ακόμη και το UI και το UX έχουν αναβαθμιστεί σημαντικά. Μάλιστα, ακούγοντας το feedback σχετικά με τον ανοιχτό κόσμο, ενσωματώθηκαν μέχρι και δυναμικές καταδιώξεις με αυτοκίνητα, άλλες βελτιώσεις της AI, νέες courier αποστολές, δυναμικές Faction μάχες, περισσότερη ποικιλία εχθρών, κ.α.

Ειδικά όσον αφορά το Cyberware, αυτό έχει επανασχεδιαστεί πλήρως, με ένα νέο capacity σύστημα που δείχνει το φορτίο που μπορεί να αντέξει το σώμα του χαρακτήρα σας. Όλα τα skill trees έχουν ενημερωθεί για να παρέχουν στους παίκτες πραγματικές ικανότητες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν όντως στο παιχνίδι, αντί για απλές αλλαγές των stats. Περισσότερα, στα βίντεο που ακολουθούν παρακάτω.

Δείτε την παρουσίαση του Black Market του Cyberpunk 2077: Phantom Liberty και τη συνέντευξη του Keanu Reeves από το Xbox Games Showcases Extended 2023 σόου:

Δείτε την ανάλυση του πιο πρόσφατου trailer από τους developers της CD Projekt: