Το Cyberpunk 2077: Phantom Liberty έφτασε και το ατμοσφαιρικό launch trailer θα σας ψήσει!

‘Get ready to play — and try not to get played.’
25 Σεπτεμβρίου 2023 15:46
Το Cyberpunk 2077: Phantom Liberty έφτασε και το ατμοσφαιρικό launch trailer θα σας ψήσει!

Και επίσημα το Cyberpunk 2077: Phantom Liberty κυκλοφορεί αύριο και η CD Projekt το γιορτάζει, δίνοντας στα φώτα της δημοσιότητας το launch trailer. Πρόκειται για το μεγάλο πακέτο επέκτασης του δημοφιλούς open-world RPG shooter της, το οποίο συνεχίζει την ιστορία και εμπλουτίζει το καστ.

Ειδικότερα, πέρα από τον Johnny Silverhand που ενσαρκώνει ο Keanu Reeves, σημαντικό ρόλο θα έχει στο Phantom Liberty και ο διάσημος ηθοποιός, Idris Elba. Η CD Projekt χαρακτηρίζει το expansion ως ένα κατασκοπικό θρίλερ, στο οποίο επιστρέφετε στο ρόλο του/της V, για μια επικίνδυνη αποστολή κατασκοπείας και ίντριγκας. Στόχος σας; Να σώσετε τον πρόεδρο των NUSA! Στο πλαίσιο του ταξιδιού αυτού θα περάσατε από μια ολοκαίνουργια επικίνδυνη συνοικία, την Dogtown, θα πρέπει να σφυρηλατήσετε νέες συμμαχίες και να κάνετε τα πάντα για να επιβιώσετε.

Τι περιλαμβάνει συνοπτικά το Phantom Liberty DLC του Cyberpunk 2077: 

  • Την Dogtown - μια νέα επικίνδυνη περιοχή 
  • Ολοκαίνουργια ιστορία και νέους χαρακτήρες 
  • Νέες αποστολές, boss fights κ.α. 
  • Αποστολές με οχήματα και εναέριες ρίψεις - ατελείωτα dynamic events 
  • Το νέο Relic skill tree με τα νέα Relic abilities 
  • 100+ νέα αντικείμενα - όπλα, cyberware, αυτοκίνητα και ρούχα 
  • Missile launchers για τα οχήματα 
  • Αύξηση του level cap σε 60 

Αξίζει να αναφερθεί ότι το εν λόγω expansion αφήνει πίσω τις εκδόσεις των PS4 και Xbox One του Cyberpunk 2077, καθώς κυκλοφορεί μόνο για τις κονσόλες τρέχουσας γενιάς έναντι €29,99.

Το launch trailer του Cyberpunk 2077: Phantom Liberty:

Για την ιστορία, πρόσφατα κυκλοφόρησε και η τεράστια εντελώς δωρεάν αναβάθμιση 2.0 του Cyberpunk 2077, για όλους τους κατόχους του τίτλου στα PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

Η ενημέρωση αυτή αλλάζει ριζικά το παιχνίδι, βελτιώνοντας ή μεταμορφώνοντας ολοκληρωτικά σχεδόν κάθε πτυχή του. Για παράδειγμα, φέρνει επανασχεδιασμένα skill trees και perks, επανασχεδιασμένο cyberware και ένα νέο capacity σύστημα, μάχες με οχήματα και καταδιώξεις με αυτοκίνητα, βελτιώσεις της τεχνητής νοημοσύνης στο combat και πολλά, πολλά άλλα.

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε αναλυτικά όλες τις αλλαγές της, μπορείτε να βρείτε το επίσημο changelog πατώντας εδώ.