Θα συνεχιστεί το Hogwarts Legacy; Αυτή ήταν η απάντηση των δημιουργών

Κρατήστε μικρό καλάθι για την ώρα
20 Φεβρουαρίου 2023 13:46
Θα συνεχιστεί το Hogwarts Legacy; Αυτή ήταν η απάντηση των δημιουργών

Παρόλο που το Hogwarts Legacy, το ολοκαίνουργιο Harry Potter RPG, έχει καταφέρει ένα εξαιρετικό ντεμπούτο με απίστευτες πωλήσεις που ξεπερνούν στην Ευρώπη μέχρι και τις αντίστοιχες του Elden Ring, οι fans του θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή αν ελπίζουν σε νέο περιεχόμενο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, στο πλαίσιο του πρόσφατου IGN Fan Fest, ο game director του τίτλου, Alan Tew, κλήθηκε να σχολιάσει αν στα σχέδια της ομάδας ανάπτυξης υπάρχει τυχόν επιπρόσθετο περιεχόμενο που θα συνεχίσει την ιστορία. Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, το υψηλόβαθμο στέλεχος της Avalanche Software, το στούντιο ήταν τόσο απορροφημένο με την προετοιμασία του βασικού παιχνιδιού που ακόμη δεν έχει εξετάσει το ενδεχόμενο για DLCs, expansions ή άλλο επιπρόσθετο περιεχόμενο. Αναλυτικότερα, δήλωσε:

Είχαμε αφοσιωθεί στο να φέρουμε το Hogwarts Legacy στη ζωή, οπότε, προς το παρόν, δεν υπάρχουν σχέδια για DLC.

Για την ιστορία, σύμφωνα με τον Christopher Dring, επικεφαλής του γνωστού μέσου GamesIndustry, το Harry Potter RPG σάρωσε στην Ευρώπη, με τις ψηφιακές του πωλήσεις να είναι 56% υψηλότερες από το Elden Ring. Σα να μην έφτανε αυτό, ο Ding πρόσθεσε πως το Hogwarts Legacy κατάφερε το μεγαλύτερο ντεμπούτο στην Ευρώπη σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι μετά το Red Dead Redemption 2 του 2018, με εξαίρεση τα ετήσια κεφάλαια των FIFA και Call of Duty.

Με τέτοιες πωλήσεις είναι πολύ πιθανό στο μέλλον να δούμε κάποιο sequel, αφού μάλλον η Warner Bros. θα θέλει να εκμεταλλευτεί την τρομερή εμπορική πορεία του τίτλου. Φυσικά, για την ώρα δεν υπάρχει καμία επίσημη πληροφορία, με το στούντιο να δηλώνει πως δεν ετοίμαζε μέχρι τώρα ούτε DLCs.

Το Hogwarts Legacy κυκλοφορεί από τις 10 Φεβρουαρίου του 2023 για τα PS5, Xbox Series X|S και PC. Η PS4 και Xbox One έκδοση θα κυκλοφορήσει στις 4 Απριλίου του 2023, ενώ η Nintendo Switch έκδοση στις 25 Ιουλίου του 2023.