Ο Kratos θα πετσοκόψει τους πάντες στο PlayStation 5 με το 60 FPS mode του God of War

Η Santa Monica αναβαθμίζει τον τίτλο
26 Οκτωβρίου 2020 20:11
Ο Kratos θα πετσοκόψει τους πάντες στο PlayStation 5 με το 60 FPS mode του God of War

Η Sony προετοιμάζει το έδαφος για την κυκλοφορία του PlayStation 5 και πριν μερικές ημέρες ανακοίνωσε τα εξαιρετικά ευχάριστα νέα πως σχεδόν όλα τα παιχνίδια του PlayStation 4 θα υποστηρίζονται από την κονσόλα νέα γενιάς. Τώρα, η Santa Monica έρχεται με εξίσου καλά νέα για έναν από τους πιο πολυβραυμένους τίτλους του PS4.

Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για το God of War, το οποίο θα είναι πλήρως συμβατό και με το PS5. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας, οι παίκτες θα μπορούν να μεταφέρουν τα saves τους στην επόμενη γενιά, για να συνεχίσουν ακριβώς από εκεί που έμειναν ή να ξεκινήσουν ξανά την περιπέτεια μέσα από το New Game+. Παράλληλα, το στούντιο σημειώνει πως ο τίτλος θα τρέχει μέχρι και με 60FPS χάρη στο ‘Favor Performance’ video option.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω επιλογή υπήρχε και στο PlayStation 4 Pro, αλλά στις περισσότερες μάχες η απόδοση έπεφτε στα 35-45 FPS. Επιτέλους, λοιπόν, με το PlayStation 5 θα μπορείτε να απολαύσετε το πόνημα της Santa Monica με πιο σταθερή απόδοση και υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης.

Τέλος, το στούντιο σημείωσε πως θα μπορείτε να μεταφέρετε και τα saves του God of War III Remastered στο PS5 σας. Ακολουθούν οι σχετικές δημοσιεύσεις.