Η ιστορία του Gears 5 εμπλουτίζεται με νέο Story DLC που σχεδιάστηκε ειδικά για το Xbox Series X

Καθ’ οδον το New Game+ και άλλες προσθήκες
24 Οκτωβρίου 2020 10:34
Η ιστορία του Gears 5 εμπλουτίζεται με νέο Story DLC που σχεδιάστηκε ειδικά για το Xbox Series X

Όπως φαίνεται, η Microsoft και η ομάδα ανάπτυξης The Coalition έχουν καταβάλει αρκετή προσπάθεια για να φρεσκάρουν και να εμπλουτίσουν το Gears 5 με αφορμή την κυκλοφορία των Xbox Series X και Xbox Series S. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο IGN, η ομάδα αποκάλυψε πως το Δεκέμβριο θα κυκλοφορήσει ένα Story DLC για το παιχνίδι Αυτό θα ονομάζεται Hivebusters και θα έχει διάρκεια περίπου 3-4 ώρες. Για την ώρα δε γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα πρωταγωνιστούν οι τρείς χαρακτήρες που γνωρίσαμε στο Escape mode του παιχνιδιού. Περισσότερες λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα το αν θα είναι δωρεάν ή επί πληρωμή, θα αποκαλυφθούν σύντομα.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως σύμφωνα με τον Mike Rayner, studio technical director στη The Coalition, το συγκεκριμένο DLC θα είναι η πρώτη Gears ιστορία που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα Xbox Series X και Xbox Series S κατά τη διάρκεια της αρχικής ανάπτυξης και δεν είναι περιεχόμενο που αναβαθμίστηκε μετά την κυκλοφορία του.

Συνεχίζοντας με το νέο περιεχόμενο, το Xbox Series X | S Update του Gears 5 θα φέρει επίσης στο παιχνίδι το Campaign New Game+. Αυτό θα περιλαμβάνει δύο νέα difficulty modes (Ironman και Inconceivable), νέα Character Skins για τους Kait, Del και JD, νέα Weapon Skins, Mutators για τα γραφικά (Big head mode κ.α.), νέα achievements και φυσικά τη δυνατότητα να κρατήσετε όλα τα upgrades που έχετε κάνει στο πρώτο σας playthrough στον Jack.

Παράλληλα, η επιτυχημένη συνεργασία με τον Dave Bautista θα συνεχιστεί και οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα αν θέλουν να τον δουν και στο campaign του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, ενεργοποιώντας τη συγκεκριμένη επιλογή, ο Batista θα αντικαθιστά την εμφάνιση και τη φωνή του Marcus στην κεντρική ιστορία.

Περνώντας τώρα στις τεχνικές βελτιώσεις, το Gears 5 θα έχει μειωμένο input lag στις νέες κονσόλες, καλύτερες σκιάσεις, βελτιώσεις στο σύστημα φωτισμού, υψηλότερης ανάλυσης textures, γρηγορότερα loadings και 120FPS για το Versus Multiplayer. Παρακάτω θα βρείτε μια συγκριτική εικόνα για τις νέες σκιάσεις.

Τέλος, τα φώτα της δημοσιότητας είδε και ένα σχετικό trailer που αφορά το Xbox Series X | S update. Δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί.