Το Lies of P 2 είναι επίσημο – Έρχεται το sequel του souls-like τίτλου

Ενώ θα κυκλοφορήσει και DLC για το βασικό παιχνίδι
01 Νοεμβρίου 2023 20:14
Το Lies of P 2 είναι επίσημο – Έρχεται το sequel του souls-like τίτλου

Και επίσημα, το Lies of P 2 είναι γεγονός.

Συγκεκριμένα, μόλις μερικές ημέρες μετά το ντεμπούτο του souls-like τίτλου που αγκάλιασε η κοινότητα, ο director Ji Won Choi ήρθε να επιβεβαιώσει πως η ανάπτυξη του sequel έχει ήδη ξεκινήσει. Παράλληλα, ο δημιουργός αναφέρθηκε και στο επερχόμενο DLC πακέτο του αρχικού τίτλου, λέγοντας: "Η ύψιστη προτεραιότητά μας είναι η ανάπτυξη του DLC και η δουλειά πάνω στο sequel".

Αξίζει να σημειωθεί πως στο βίντεο που μοιράστηκε η ομάδα ανάπτυξης για τις ανακοινώσεις αυτές, υπάρχουν και πλάνα από το DLC, στο οποίο ο P φαίνεται να εξερευνεί ένα φαινομενικά εγκαταλελειμμένο πλοίο. Βέβαια, ο director τόνισε πως τα πλάνα αυτά είναι μόλις η «κορυφή του παγόβουνου» σε σχέση με όσα ετοιμάζουν συνολικά.

Ακολουθεί το εν λόγω βίντεο:

Το Lies of P είναι διαθέσιμο για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC από τις 19 Σεπτεμβρίου. Στο αναλυτικό του review για το Unboxholics.com, ο Στράτος Χατζηνικολάου είχε τονίσει:

Το Lies of P είναι χωρίς αμφιβολία μία κυκλοφορία που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη από τους fans των Soulslike παιχνιδιών. Είναι από τα καλύτερα παιχνίδια του είδους και αξίζει σίγουρα την προσοχή σας εάν λατρεύετε τα παιχνίδια της FromSoftware, όπως είναι για παράδειγμα το Bloodborne. Το παιχνίδι έχει ένα στιβαρό gameplay που είναι αρκετά εθιστικό και προσφέρει νέες ιδέες, όπως είναι το μηχανικό χέρι του “P” που με τη σειρά του "ανοίγει" το οπλοστάσιο. Δώστε του την ευκαιρία και σίγουρα θα σας ταξιδέψει σε έναν παράξενο, σκοτεινό και συνάμα πολύ όμορφο κόσμο. Και να θυμάστε, τα ψέματα τελείωσαν!

Για περισσότερα μπορείτε να βρείτε ολόκληρη την κριτική του πατώντας εδώ.