FromSoftware: Το DLC του Elden Ring έχει ακόμα “δρόμο” μπροστά του

Νέες πληροφορίες για το Shadow of the Erdtree
01 Δεκεμβρίου 2023 15:34
FromSoftware: Το DLC του Elden Ring έχει ακόμα “δρόμο” μπροστά του

Το DLC του Elden Ring με την ονομασία Shadow of the Erdtree αποκαλύφθηκε πριν από αρκετό καιρό από την FromSoftware και την Bandai Namco, αλλά όπως όλα δείχνουν, θα χρειαστεί να κάνετε περισσότερη υπομονή μέχρι να το πάρετε στα χέρια σας.

Και αυτό διότι μέσα από το PlayStation Partner Awards 2023 που λαμβάνει χώρα στην Ιαπωνία, ήρθαν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το πακέτο επέκτασης. Αναλυτικότερα, σε αυτό το event βρέθηκε ο παραγωγός της FromSoftware, Yasuhiro Kitao, ο οποίος ερωτήθηκε εκεί σε τι στάδιο βρίσκεται το Shadow of the Erdtree.

Την απάντησή του φέρνει στα φώτα της δημοσιότητας το Game Watch στο X, με τον Kitao να απαντάει στην συγκεκριμένη ερώτηση με τα εξής λόγια:

To DLC έχει ακόμα λίγο δρόμο μπροστά του, αλλά προχωράει καλά.

Προς το παρόν δεν υπάρχει η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το DLC του επιτυχημένου παιχνιδιού, αλλά ίσως μάθουμε περισσότερα ή δούμε κάποιο trailer μέσα από τα The Game Awards 2023, που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου.

Και αυτό μπορεί να ισχύει, καθώς ένας YouTuber είπε πρόσφατα ότι η FromSoftware σκοπεύει να παρουσιάσει το 'Shadow of the Erdtree' πακέτο επέκτασης στο σόου του Geoff, με την ημερομηνία κυκλοφορίας του να είναι προγραμματισμένη για τις 5 Φεβρουαρίου του 2024.

Το Elden Ring βρίσκεται διαθέσιμο για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.