Έχουμε νέα επίσημη δήλωση για το DLC του Elden Ring!

Πλησιάζει η κυκλοφορία του;
02 Νοεμβρίου 2023 17:05
Έχουμε νέα επίσημη δήλωση για το DLC του Elden Ring!

Πριν μερικές ημέρες σας είχαμε ενημερώσει για τις φήμες που θέλουν την ημερομηνία κυκλοφορίας του DLC του Elden Ring να αποκαλύπτεται στα The Game Awards 2023, στις 7 Δεκεμβρίου. Τώρα, μετά από μήνες σιγής ιχθύος έχουμε και την πρώτη επίσημη δήλωση σχετικά με το άκρως αναμενόμενο Shadow of the Erdtree.

Συγκεκριμένα, η μητρική εταιρία στην οποία ανήκει η FromSoftware, η Kadokawa, μίλησε για το project στο πλαίσιο της αποκάλυψης των οικονομικών της αποτελεσμάτων για το πιο πρόσφατο τρίμηνο. Ειδικότερα, η εταιρία δήλωσε πως όλα κυλούν ομαλά με την ανάπτυξή του, αναφέροντας: “Το χρονικό πλαίσιο κυκλοφορίας του DLC για το Elden Ring δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά η ανάπτυξη προχωράει ομαλά”.

Λίγο αργότερα, στο Q&A με τους επενδυτές, τα στελέχη της εταιρίας πρόσθεσαν: “Αυτή τη στιγμή εργαζόμαστε σκληρά για την ανάπτυξη του DLC για το Elden Ring, αλλά δεν έχουμε ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας προς το παρόν.”

Για την ιστορία, πρόσφατα o Elden Ring YouTuber αποκάλυψε πως σύμφωνα με ανώνυμες πηγές, η FromSoftware σκοπεύει να παρουσιάσει το 'Shadow of the Erdtree' πακέτο επέκτασης στο σόου του Geoff, με την ημερομηνία κυκλοφορία του να είναι προγραμματισμένη για τις 5 Φεβρουαρίου του 2024. Τώρα, το αν οι πληροφορίες αυτές ισχύουν θα το μάθουμε σύντομα, πάντως το γεγονός ότι είχαμε ξανά αναφορά από επίσημα χείλη, μάλλον δείχνει πως είμαστε κοντά.

Την άποψή μας για το Elden Ring μπορείτε να την διαβάσετε πατώντας εδώ. Ο Σάκης Καρπάς, ο οποίος είχε επιμεληθεί το video review είχε πει μεταξύ άλλων τα εξής:

Το Elden Ring, αρχικά, αδυνατεί να περιγράψει τον εαυτό του και νιώθεις ότι χάνει μέρος της ιδιοσυγκρασίας των Souls αλλά πολύ γρήγορα σου δίνει το μεγαλύτερο χαστούκι συνειδητοποίησης που έχεις εισπράξει από βιντεοπαιχνίδι. Μέχρι να συνέλθεις, έχεις μπει για βαθιά και βίαια στον σπουδαιότερο και πιο καθηλωτικό κόσμο που έχει γνωρίσει το μέσο τα τελευταία χρόνια.

Το Elden Ring βρίσκεται διαθέσιμο για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

Tags: