Η Larian τα “έχασε” με τις απίστευτες πωλήσεις του Baldur's Gate 3

Ξεκίνησε με το δεξί η Early Access έκδοση
07 Οκτωβρίου 2020 14:02
Η Larian τα “έχασε” με τις απίστευτες πωλήσεις του Baldur's Gate 3

Η Early Access έκδοση του Baldur's Gate 3 βρίσκεται διαθέσιμη εδώ και λίγες ώρες στην αγορά και ήδη οι πωλήσεις του παιχνιδιού φαίνεται πως έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες της ομάδας ανάπτυξης. Συγκεκριμένα, ο CEO της Larian Studios, Swen Vinck, δήλωσε έκπληκτος μέσα από μια δημοσίευσή του στο Twitter, χαρακτηρίζοντας ‘τρελές’ τις πωλήσεις του παιχνιδιού. Μάλιστα, χαριτολογώντας τόνισε ότι η ομάδα ήθελε μόλις μια μικρή κοινότητα για να βελτιώσει το παιχνίδι μέσω της Early Access φάσης και τώρα «δεν ξέρει τι θα κάνει».

Παρακάτω θα βρείτε τα σχετικά tweets.

Για την ώρα δεν έχουμε κάποιο συγκεκριμένο νούμερο πωλήσεων, ενώ οι εκτιμήσεις υπηρεσιών, όπως το steamdb, χρειάζονται δεδομένα μερικών ημερών για να ανταποκρίνονται καλύτερα στην πραγματικότητα. Ωστόσο, αυτό που γνωρίζουμε είναι πως το παιχνίδι κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερους από 70 χιλιάδες ταυτόχρονους παίκτες, λίγο μετά το ντεμπούτο του, ένα σίγουρα εντυπωσιακό νούμερο.

Το Baldur's Gate 3 είναι διαθέσιμο σε Early Access μορφή για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam και το Google Stadia. Η τελική έκδοση του παιχνιδιού θα χρειαστεί τουλάχιστον έναν χρόνο ανάπτυξης ακόμη.