Οι δημιουργοί του Resident Evil Village μάς καλωσορίζουν στο σκοτεινό χωριό (ΒΙΝΤΕΟ)

Μιλώντας για τις ιδέες τους κατά την ανάπτυξη
26 Σεπτεμβρίου 2020 15:50
Οι δημιουργοί του Resident Evil Village μάς καλωσορίζουν στο σκοτεινό χωριό (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πλαίσιο του Tokyo Game Show 2020, οι δημιουργοί του Resident Evil Village μοιράστηκαν με το κοινό τις ιδέες τους γύρω από την ανάπτυξη του τρομακτικού χωριού, όπως επίσης και για την επιλογή να πρωταγωνιστήσει ξανά ο Ethan Winters του Resident Evil 7. Συγκεκριμένα, ο director Morimasa Sato, ο art director Tomonori Takano και ο producer Peter Fabiano, αναφέρουν δείχνοντας παράλληλα πλάνα μέσα απ’ το παιχνίδι, πως απεικονίζουν την έννοια του φόβου και με ποιο τρόπο συνδυάζουν τον τρόμο με την επιβίωση, όπως δεν τον έχουμε δει ξανά στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς.

Κάθε cinematic σκηνή, χώρος και περιβάλλον που θα συναντήσουμε είναι τοποθετημένα και σχεδιασμένα με ειδική προσοχή καρέ-καρέ, με ανάλογους φωτισμούς και παλέτα χρωμάτων, έχοντας στόχο να προσφέρουν εφιάλτες καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Όπως αναφέρουν, έχουν δώσει ιδιαίτερη προσοχή και στην ατμόσφαιρα, θέλοντας να μας κάνουν να έχουμε συνεχώς το αίσθημα της καταδίωξης και του άγχους.  

Η ιστορία του παιχνιδιού διαδραματίζεται μερικά χρόνια μετά τα γεγονότα του Resident Evil 7. Ο κόσμος του Ethan ξαφνικά καταρρέει, όταν ο Chris Redfiled, ένα απροσδόκητο αλλά οικείο πρόσωπο εμφανίζεται, ξεκινώντας μια αλυσιδωτή αντίδραση γεγονότων που θα φέρουν τον Ethan στο σκοτεινό Ευρωπαϊκό χωριό προκειμένου να βρει απαντήσεις.

Για την ώρα, η Capcom έχει επιβεβαιώσει πως το Resident Evil Village θα καταφθάσει το 2021 για τα PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Ωστόσο, πρόσφατα δήλωσε πως ίσως εμφανιστεί και στις κονσόλες τρέχουσας γενιάς. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο με τους δημιουργούς. Για ό,τι νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.