Κάτι πολύ «ύπουλο» επιφύλασσε η Mediatonic για τους cheaters του Fall Guys

Γνωρίστε το...Cheater Island!
15 Σεπτεμβρίου 2020 14:30
Κάτι πολύ «ύπουλο» επιφύλασσε η Mediatonic για τους cheaters του Fall Guys

Μετά το πλήθος παραπόνων των fans σχετικά με τον κατακλυσμό των servers από cheaters στο Fall Guys, η Mediatonic υποσχέθηκε να λάβει αυστηρά μέτρα στο επόμενο μεγάλο update που θα έρθει σύντομα στο παιχνίδι. Το στούντιο, όμως, αποδείχθηκε αρκετά πιο πονηρό από τους cheaters, αφού διεξήγαγε κρυφά ένα πρώιμο anti-cheat σύστημα, το οποίο μόλις εντόπιζε τους «πονηρούς guys», τους συγκέντρωνε όλους μαζί ώστε να διαγωνίζονται συνεχόμενα σε μια πίστα που ακούει στο όνομα "Cheater Island".

Το γεγονός αυτό έκανε αρκετούς να νομίζουν ότι πρόκειται για σφάλμα και εξέφρασαν τα παράπονά τους ανεβάζοντας «αποδείξεις» στα social media, καταφέρνοντας έτσι να εκθέσουν οι ίδιοι τον εαυτό τους. Τα σπαρταριστά και ομολογουμένως αστεία αποτελέσματα, δεν δίστασε μάλιστα να τα δημοσιεύσει το στούντιο στο Twitter και να τα σχολιάσει με το ανάλογο χιούμορ.

«Ελάτε κι εσείς σε ένα μαγικό μέρος, όπου οι cheaters θα μπορούν χαρούμενοι να διαγωνίζονται μεταξύ τους για το υπέροχο στέμμα του Cheater. Οκ, ένα απλό στέμμα είναι εμποτισμένο με λίγο αίσθημα ενοχής και λύπης»

Όπως φαίνεται το anti-cheat σύστημα τρέχει ήδη (φανερά πλέον) στο background του παιχνιδιού. Αυτό, σύμφωνα με δηλώσεις του στούντιο, πρόκειται να αλλάξει στο επόμενο update, το οποίο θα φέρει αυστηρότερα μέτρα. Για όσους ενδιαφέρονται μπορούν να δουν το πλήρες story των ανακοινώσεων που ανάρτησε η Mediatonic σχετικά με τους cheaters εδώ.