Το νέο anti-cheat του Call of Duty Warzone σάς κάνει «Θεούς» (ΒΙΝΤΕΟ)

Για να εκδικηθείτε άμεσα τους hackers
21 Φεβρουαρίου 2022 11:00
Το νέο anti-cheat του Call of Duty Warzone σάς κάνει «Θεούς» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι developers του Call of Duty Warzone συνεχίζουν τον αγώνα έναντι στους cheaters και το νέο μέτρο που πήρανε έχει άρωμα εκδίκησης. Συγκεκριμένα, όταν το παιχνίδι ανιχνεύει κάποιον cheater, πλέον ενεργοποιεί ένα “God Mode” για τους απλούς παίκτες. Χάρη σε αυτό δε δέχονται damage από τον cheater, τον οποίο στη συνέχεια μπορούν να εκτελέσουν με την ησυχία τους.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού ονομάζει το χαρακτηριστικό "Damage Shield", με την ομάδα ανάπτυξης να εξηγεί:

Αυτό το μέτρο αφήνει τον cheater ευάλωτο στους πραγματικούς παίκτες και επιτρέπει στην #TeamRICOCHET να συλλέγει πληροφορίες σχετικά με το σύστημά του. Παρακολουθούμε αυτές τις αναμετρήσεις για να διασφαλίσουμε ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα το παιχνίδι να εφαρμόσει Damage Shield τυχαία ή κατά λάθος, ανεξάρτητα από το επίπεδο δεξιοτήτων των παικτών.

Για να είμαστε σαφείς, δε θα παρέμβουμε ποτέ σε κάποια μάχη μεταξύ κανονικών μελών της κοινότητας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εν λόγω σύστημα εν δράσει, μέσα από ένα βίντεο του πασίγνωστου streamer TimTheTatman, ο οποίος έτυχε να έρθει αντιμέτωπος με έναν hacker, τον οποίο και εκδικήθηκε αμέσως.

Τέλος, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ομάδα του Warzone συνεχίζει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να περιορίσει το φαινόμενο του cheating, επισημαίνοντας πως πρόκειται για έναν αγώνα που δεν τελειώνει ποτέ.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την αναβάθμιση του RICOCHET Anti-Cheat πριν την έλευση της νέας σεζόν του Warzone Pacific, πατώντας εδώ.