Η CD Projekt RED δε θα ακολουθήσει επιθετική πολιτική στα microtransactions

«Αντιμετωπίζουμε του παίκτες με σεβασμό»
10 Σεπτεμβρίου 2020 12:20
Η CD Projekt RED δε θα ακολουθήσει επιθετική πολιτική στα microtransactions

Τέλος έρχεται η να βάλει στην ανησυχία των fans η CD Projekt RED, σχετικά με την αναφορά ύπαρξης microtransactions στο Cyberpunk 2077, καθώς ο διευθύνων σύμβουλος του στούντιο, Adam Kicinski, μιλώντας παράλληλα για τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρίας, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας πως σέβονται τους παίκτες.

Ποτέ δεν ήμασταν, ούτε θα είμαστε, επιθετικοί απέναντι στους fans μας. Τους αντιμετωπίζουμε δίκαια και θα είμαστε πάντα φιλικοί απέναντί τους. Τα microtransactions θα αφορούν μόνο το multiplayer τμήμα του Cyberpunk 2077. Στόχος μας είναι όπως στο κυρίως single-player παιχνίδι, έτσι και στο multiplayer, οι παίκτες να είναι χαρούμενοι για κάθε cent που ξοδεύουν. Το setting στο multiplayer τμήμα του παιχνιδιού είναι έφορο για κάτι τέτοιο. Οπότε ναι, θα υπάρχουν, όμως η πολιτική μας σε καμιά περίπτωση δεν θα είναι επιθετική.   

Την ίδια διευκρίνηση έσπευσε να αναρτήσει το στούντιο και στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, τονίζοντας στους παίκτες ότι το multiplayer τμήμα του παιχνιδιού είναι ξεχωριστό από εκείνο του single-player και πως μόνο εκεί θα εμφανιστούν τα microtransactions, χωρίς κόλπα και με απόλυτο σεβασμό στο πορτοφόλι των καταναλωτών. Επίσης τόνισε να μην πιστεύουν στα clickbait στο διαδίκτυο που διαδίδουν το διαφορετικό.

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται στις 19 Νοεμβρίου για τα PC, PS4 και Xbox One. Ο τίτλος θα λειτουργεί από την πρώτη μέρα στα PS5 και Xbox Series X, αλλά οι κανονικές next-gen εκδόσεις του θα καταφθάσουν κάποια στιγμή το 2021.