Cheaters χτύπησαν το Fall Guys – Η Mediatonic παίρνει δραστικά μέτρα

Mediatonic εναντίων cheaters
10 Σεπτεμβρίου 2020 11:05
Cheaters χτύπησαν το Fall Guys – Η Mediatonic παίρνει δραστικά μέτρα

Η μάστιγα του cheating είναι ένα αρκετά συχνό φαινόμενο στα δημοφιλή battle royale παιχνίδια και ειδικά όσον αφορά τις PC εκδόσεις τους. Έτσι μετά τα PUBG, Fortnite, COD: Warzone και πολλά ακόμα, οι «πονηροί» cheaters χτύπησαν και το Fall Guys: Ultimate Knockout, με αρκετούς παίκτες να εκφράζουν τα παράπονά τους με σχετικές αναρτήσεις στα social media.

Όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, έχουν βρει τρόπο οι χαρακτήρες τους να αποκτούν σούπερ-ταχύτητα ή να πηδούν αρκετά ψηλότερα από τους υπόλοιπους χαλώντας έτσι το παιχνίδι και την διασκέδαση στους παίκτες που ακολουθούν τους κανόνες.

Η Mediatonic έλαβε γνώση για το πρόβλημα ζητώντας συγνώμη από τους παίκτες, αναγγέλλοντας πως έχει στα σκαριά εντός της εβδομάδας ένα μεγάλο update, που θα κάνει χρήση του Easy Anti-Cheat συστήματος που χρησιμοποιούν επίσης τα Fortnite, Apex Legends, Rust και αρκετά παιχνίδια ακόμα.

Προηγουμένως το στούντιο είχε ανακοινώσει πως οι cheaters θα εντοπίζονται και θα απορρίπτονται από τους αγώνες πριν φτάσουν στον τελικό. Ωστόσο, σύμφωνα με τις αναφορές των παικτών, προς το παρόν δεν έχει εφαρμοστεί κάποιο μέτρο, ούτε καν κάποιο σύστημα αναφοράς. Ως αποτέλεσμα, οι cheaters να φτάνουν κανονικά μέχρι τον τελικό και μοιραία να κερδίζουν το στέμμα του νικητή.

Ας ελπίσουμε εφόσον κάποιοι δεν νοιάζονται για τους συμπαίκτες τους και κοιτάζουν με πλάγια μέσα να βγουν νικητές εις βάρος των άλλων, το στούντιο να μεριμνήσει κατάλληλα. Για ό,τι νεότερο σχετικά με το Fall Guys μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.