Το Halo Infinite συνεργάζεται με το ενεργειακό ποτό Monster Energy και ας βγαίνει του χρόνου

Bank Now. Play Later.
01 Σεπτεμβρίου 2020 14:39
Το Halo Infinite συνεργάζεται με το ενεργειακό ποτό Monster Energy και ας βγαίνει του χρόνου

Μπορεί το Halo Infinite πλέον να έχει καθυστερήσει και επίσημα για το 2021, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να πτοεί τη Microsoft, η οποία συνεχίζει την προώθηση του τίτλου, ανακοινώνοντας μία ειδική μάρκετινγκ καμπάνια με το γνωστό ενεργειακό ποτό Monster Energy.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες και ξεκινώντας επίσημα από την 1η Σεπτεμβρίου σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο, οι παίκτες μπορούν να βρουν στα ράφια των καταστημάτων Monster Energy με ειδικές συσκευασίες που φέρουν τον εμβληματικό πρωταγωνιστή της σειράς Master Chief. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον σχεδιασμό των εν λόγω ειδικών συσκευασιών.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας οι παίκτες που θα προβούν στην αγορά των ειδικών energy drinks θα κερδίσουν κωδικούς XP boost, για έως και 60 ώρες διπλάσιας προόδου στο multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού.

Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκλειδώσουν και ένα ειδικό Snapchat φίλτρο, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς για πλούσια δώρα και να κερδίσουν μεταξύ άλλων και weapon coatings. Ναι, καλά διαβάσατε, το multiplayer του Halo Infinite θα έχει όπως και ο προκάτοχος του skins για τα όπλα, τα οποία στην προκειμένη περίπτωση η 343 industries ονομάζει coatings. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τόσο το Snapchat φίλτρο του Halo Infinite, όσο και το in-game περιεχόμενο που μπορούν να κερδίσουν οι παίκτες στο πλαίσιο της εν λόγω προωθητικής ενέργειας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη σχετική ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του Xbox πατώντας εδώ.