Οι δημιουργοί του Fall Guys έχουν σχέδια για αρκετό νέο περιεχόμενο

«Θέλουμε κάθε φορά που παίζετε να είναι διαφορετική»
25 Αυγούστου 2020 12:31
Οι δημιουργοί του Fall Guys έχουν σχέδια για αρκετό νέο περιεχόμενο

Το νέο battle royale φαινόμενο που ακούει στο όνομα Fall Guys: Ultimate Knockout, έχει διαλύσει κάθε προσδοκία και ρεκόρ, αφού οι πωλήσεις και τα views που συγκεντρώνει στις streaming πλατφόρμες δεν μπόρεσαν να τα προβλέψουν ούτε οι ίδιοι οι δημιουργοί του.

Ο lead designer του παιχνιδιού Joe Walsh μιλώντας στο Kotaku Αυστραλίας δήλωσε πως τίποτα δεν μπορούσε να προβλέψει την επιτυχία που σημείωσε το Fall Guys.

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και οι πιο τρελές μας εκτιμήσεις δεν μπόρεσαν με τίποτα να προβλέψουν την πραγματική ανταπόκριση του κοινού απέναντι στο παιχνίδια μας. Αυτά τα πράγματα δεν μπορείς να τα προγραμματίσεις, ούτε να τα προβλέψεις. Καμιά φορά απλά είσαι στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή. Το Fall Guys πάντα φάνταζε μια καλή ιδέα, όμως όσο πιο γρήγορα αρχίζεις να σκέφτεσαι ότι το παιχνίδι σου θα κάνει επιτυχία, τόσο αν το σκέφτεσαι πολύ αρχίζεις να αισθάνεσαι πως ίσως το γρουσουζέψεις.

Ο Walsh μίλησε επίσης για το μέλλον του παιχνιδιού λέγοντας πως η Mediatonic θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη επιπλέον περιεχομένου για να κρατήσει το ενδιαφέρον των gamers αμείωτο.

Όλα τα παρόμοια τηλεπαιχνίδια βασίζονται στην ποικιλία και στις καινοτόμες ιδέες προκειμένου να διατηρήσουν το ενδιαφέρον του κοινού τους. Έτσι και στο Fall Guys θέλουμε να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο προσφέροντας ποικιλία και καινοτόμες ιδέες στους fans μας. Ήδη δοκιμάζουμε νέες ιδέες και τρόπους στο gameplay για να το κάνουμε πράξη, συμπεριλαμβανομένων των cross-play, του "squad" mode και μερικές special playlists με περίεργους συνδυασμούς γύρων. Θέλουμε να κάνουμε το Fall Guys ένα μέρος στο οποίο κάθε φορά που παίζετε θα υπάρχει πάντα κάτι νέο που δεν είχατε κάνει προηγουμένως. Μπορεί οι προσδοκίες μας να είναι υψηλές και να χρειαστεί χρόνος, όμως εκεί εστιάζουμε αυτή τη στιγμή.

Το Fall Guys: Ultimate Knockout είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο για PS4 και PC.