To Spotify μπαίνει στα eSports με ειδικό podcast για το League of Legends

Ειδική συνεργασία με την Riot Games για αποκλειστικό περιεχόμενο
24 Αυγούστου 2020 15:49
To Spotify μπαίνει στα eSports με ειδικό podcast για το League of Legends

Όπως όλα δείχνουν το Spotify συνεχίζει να εμπλουτίζει την ψηφιακή του υπηρεσία με αποκλειστικά podcast και πλέον είναι έτοιμο να υποδεχτεί το χώρο των esports. Η εταιρία ανακοίνωσε μια πολυετή συνεργασία με την Riot Games, μετατρέποντας έτσι την πλατφόρμα της σε hub που θα περιλαμβάνει όλο το ακουστικό περιεχόμενο του League of Legends, συμπεριλαμβανομένης μιας αποκλειστικής σειράς από podcast εκπομπές.

Οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εκεί το φετινό show, “Untold Stories: Top Moments from Worlds”. Πρόκειται για μια σειρά εννέα επεισοδίων που θα οδηγήσει στο 10o  πρωτάθλημα του League of Legends το φθινόπωρο, στο οποίο οι ακροατές θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν για τους παίκτες, τα highlights των αγώνων, καθώς επίσης και συνεντεύξεις με άτομα και προσωπικότητες του χώρου. Επιπλέον θα ενημερώνονται τακτικά δυο λίστες αναπαραγωγής μουσικής, συμπεριλαμβανομένης της υπάρχουσας, "This is League of Legends".

Το Spotify σχεδιάζει, επίσης, να αφιερώσει μια μέρα στο Worlds Anthem, ένα τραγούδι που κυκλοφορεί κάθε χρόνο η Riot για να ξεκινήσει τον ετήσιο διαγωνισμό πρωταθλήματος, δίνοντας στους ακροατές κιόλας μια ματιά στο παρασκήνιο σχετικά με το πώς δημιουργήθηκε η μουσική του παιχνιδιού.

Για την ιστορία, πάνω από 100 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν το περσινό παγκόσμιο πρωτάθλημα του League of Legends.