ΔΙΑΡΡΟΗ: Έρχεται remake για το Prince of Persia και μάλιστα φέτος!

Επιβεβαιώνεται και από έμπιστο insider
20 Αυγούστου 2020 11:35
ΔΙΑΡΡΟΗ: Έρχεται remake για το Prince of Persia και μάλιστα φέτος!

Τον τελευταίο καιρό, το franchise Prince of Persia έχει ακουστεί αρκετές φορές, συνήθως μέσα από παράπλευρες δραστηριότητες της Ubisoft ή μέσα από crossover events άλλων παιχνιδιών. Όπως όλα δείχνουν όμως, η αναμονή θα φτάσει στο τέλος της. Το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα. Η λατρεμένη σειρά, μάλλον, θα επιστρέψει με κανονικό, ολοκαίνουργιο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα,  η αλυσίδα καταστημάτων MAX από τη Γουατεμάλα ανάρτησε δύο καταχωρήσεις για το Prince of Persia Remake. Η μια αφορά το PS4 και η άλλη το Nintendo Switch, ενώ και στις δύο αναγράφεται ο Νοέμβριος ως ημερομηνία κυκλοφορίας. Το αξιοσημείωτο είναι πως στη συγκεκριμένη χώρα, η εν λόγω αλυσίδα καταστημάτων είναι επίσημος διανομέας της Nintendo, οπότε σίγουρα δεν πρόκειται για κάποιο μικρό, τυχαίο e-shop.

Λάδι στη φωτιά ήρθε να βάλει λίγη ώρα μετά και ο έμπιστος δημοσιογράφος Jason Schreier, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως τα καταστήματα λατρεύουν να αποκαλύπτουν πριν την ώρα τους τα παιχνίδια της Ubisoft, δίνοντας περισσότερη βαρύτητα στη διαρροή.

Τέλος, να σας υπενθυμίσουμε πως η Ubisoft έχει ανακοινώσει επίσημα πως μέσα στο 2020 σκοπεύει να πραγματοποιήσει τουλάχιστον ένα ακόμη Ubisoft Forward event. Το πιθανότερο, λοιπόν, είναι πως το εν λόγω σόου θα φιλοξενήσει την αποκάλυψη του παιχνιδιού.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε αν πρόκειται για remake του Sands of Time, του ομότιτλου παιχνιδιού του 2008 ή μέχρι και για κάποιο remake του αρχικού 2D τίτλου του 1989.