Ο «Πόλεμος των Brands» ξεσπά στο Fall Guys για φιλανθρωπικό σκοπό

Ποιανού skin θα καταφέρει να μπει στο παιχνίδι;
19 Αυγούστου 2020 13:24
Ο «Πόλεμος των Brands» ξεσπά στο Fall Guys για φιλανθρωπικό σκοπό

Το δημοφιλές battle royale παιχνίδι, Fall Guys, ξεκίνησε έναν «πόλεμο» τις τελευταίες ημέρες που ονομάζει «Battle of the Brands» και έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Συγκεκριμένα μέσω του Twitter λογαριασμού του παιχνιδιού θα τρέξει για δύο εβδομάδες ένας διαγωνισμός, κατά τον οποίος ο υψηλότερος πλειοδότης θα συνεργαστεί με την Mediatonic για να φέρει ένα skin στο παιχνίδι με την επωνυμία του. Η νικητήρια δωρεά θα πάει στη φιλανθρωπική οργάνωση «Special Effect», η οποία επικεντρώνεται στο να βοηθήσει μέσω των βιντεοπαιχνιδιών άτομα με σωματικές αναπηρίες να διασκεδάσουν και να επανενταχθούν στη ζωή.

Σε λιγότερο από 16 ώρες, το σύνολο της δωρεάς έχει ήδη ξεπεράσει τα $100.000, με προσφορές που προέρχονται από πολλές επωνυμίες υψηλού προφίλ, συμπεριλαμβανομένων των G2 Esports, Warframe, MrBeast και The Sidemen.

Το Warframe ξεκίνησε την προσφορά στα $20.000, επιλέγοντας να προσαρμόσει το σχέδιο του "The Lotus" εάν κερδίσει. Οι The Sidemen του YouTube διπλασίασαν αργότερα την προσφορά του Warframe, κάνοντας δωρεά $40.000, πριν αντικατασταθεί από μια σειρά άλλων επώνυμων μέσα σε μια νύχτα, όπως ο MrBeast στα $100,000 και η Bisect Hosting η οποία προορίζει για το παιχνίδι ένα skin βασισμένο στο Minecraft στα $120,000. Ο τρέχων υψηλότερος πλειοδότης είναι η G2 Esports στα $130,003, η οποία δημοσίευσε το concept για ένα Samurai-themed Fall Guy που θα συνοδεύει την επωνυμία τους.

Ο δρόμος ωστόσο είναι μακρύς και το ποιος θα τερματίσει πρώτος θα εξαρτηθεί σε δυο από τώρα εβδομάδες.