Το The Legend of Zelda: Skyward Sword μάλλον θα έρθει σύντομα στο Nintendo Switch

Σύμφωνα με καταχώρηση στο Amazon Αγγλίας
17 Αυγούστου 2020 09:23
Το The Legend of Zelda: Skyward Sword μάλλον θα έρθει σύντομα στο Nintendo Switch

Το Νοέμβριο του 2018 σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με τις δηλώσεις του παραγωγού και director των The Legend of Zelda, Eiji Aonuma, ο οποίος είχε αναφερθεί σε μια πιθανή μεταφορά του The Legend of Zelda: Skyward Sword στο Nintendo Switch. Τώρα, φαίνεται πως βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ σε ένα remaster.

Συγκεκριμένα, στο Amazon Αγγλίας βρέθηκε μια καταχώρηση για Switch έκδοση του τίτλου. Η σελίδα για την ώρα δεν έχει το εξώφυλλο του παιχνιδιού ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία. Βέβαια, από μόνο του το γεγονός ότι αναρτήθηκε μάλλον υποδηλώνει ότι η κυκλοφορία είναι σχετικά κοντά μας. Από την άλλη, αμέτρητες φορές στο παρελθόν έχουμε δει αντίστοιχες τέτοιες καταχωρήσεις που δεν ανταποκρίθηκαν ποτέ στην πραγματικότητα. Ωστόσο, σίγουρα αυτή τη φορά οι πιθανότητες είναι περισσότερες, αν αναλογιστούμε τις δηλώσεις του Aonuma πριν μερικά χρόνια.

Για την ιστορία, το Skyward Sword κυκλοφόρησε αρχικά το 2011 αποκλειστικά για το Nintendo Wii. Το παιχνίδι αγαπήθηκε από μια μερίδα της κοινότητας, ωστόσο υπήρχαν και παράπονα, κυρίως εξαιτίας των motion controls και της έλλειψης δυσκολίας.