3 θρυλικά παιχνίδια του Game Boy έφτασαν στο Nintendo Switch

Για τους συνδρομητές του Nintendo Switch Online
15 Μαΐου 2024 12:53
3 θρυλικά παιχνίδια του Game Boy έφτασαν στο Nintendo Switch

Η Nintendo μόλις πρόσθεσε τρία θρυλικά παιχνίδια στον κατάλογο των Game Boy παιχνιδιών του Nintendo Switch. Πιο συγκεκριμένα, όσοι είναι συνδρομητές στο Nintendo Switch Online, έχουν πλέον τη δυνατότητα να παίξουν τα Super Mario Land, Alleyway και Baseball.

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της νέας προσθήκης παιχνιδιών είναι χωρίς αμφιβολία το κλασσικό Super Mario Land που κυκλοφόρησε στο Game Boy το 1989. Την ίδια χρονιά είχε καταφθάσει και το επίσης κλασσικό Alleyway που είχε επιμεληθεί τότε η Nintendo μαζί με την Intelligent Systems.

Επίσης, το Baseball, το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά στο Famicom στην Ιαπωνία το 1983 και έπειτα στο Game Boy έχει επίσης προστεθεί στη λίστα του Μαίου των Game Boy παιχνιδιών για το Switch.

Ακολουθούν οι δηλώσεις της Nintendo:

Για να γιορτάσουμε τα 35 χρόνια του Game Boy, πρέπει να επιστρέψουμε στην πρώτη του χρονιά! Το Game Boy κυκλοφόρησε το 1989 και μαζί του έφτασαν κλασσικοί τίτλοι όπως το Baseball, το Alleyway και το πρώτο Super Mario παιχνίδι του εν λόγω συστήματος. Σήμερα, τα μέλη του Nintendo Switch Online μπορούν να παίξουν και τους τρεις αυτούς αρχικούς τίτλους όντας συνδρομητές του Nintendo Switch Online.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.