Σοκ και δέος με τα πρώτα πλάνα του Metroid Prime 4!

Μετά από χρόνια σιωπής, η Nintendo άνοιξε τα χαρτιά της
18 Ιουνίου 2024 17:49
Σοκ και δέος με τα πρώτα πλάνα του Metroid Prime 4!

Το Nintendo Direct μόλις έκλεισε με τον πιο ευχάριστο τρόπο για τους fans του Metroid. Η ιαπωνική εταιρία μόλις παρουσίασε για πρώτη φορά τα πλάνα για το Metroid Prime 4, το οποίο μάθαμε ότι θα κυκλοφορήσει το 2025 με τον υπότιτλο “Beyond”.

Η Nintendo άνοιξε επιτέλους τα χαρτιά της και έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα βίντεο δύο λεπτών σχεδόν, με την Samus Aran να επισκέπτεται έναν πλανήτη που φαίνεται ότι είναι γεμάτος από Alien Space Pirates. “Samus is Back” αναφέρει η εταιρία στην περιγραφή της και μοιράζει δέος σε όλους τους fans που περίμεναν κάτι “χειροπιαστό” από το παιχνίδι από τον Ιούνιο του 2017.

Η Samus βγάνει από το ship της και έρχεται αντιμέτωπη με τους Pirates με το λατρεμένο όπλο της να έχει και εδώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ παίρνουμε και μια μικρή γεύση από τον (μάλλον) κακό της υπόθεσης που έχει μια παράξενη φορεσιά.

Ωστόσο, εκτός από τον πρώτο πλανήτη που είναι εμπόλεμη ζώνη, η Nintendo επέλεξε να δείξει μία ακόμη περιοχή του παιχνιδιού που είναι καταπράσινη με τεράστια δέντρα και καταρράκτες και θυμίζει λίγο “κάτι” από τα παλιά. Φυσικά, ολόκληρο το βίντεο ντύνεται με μία εμβληματική μουσική που θα είναι γνώριμη σε όσους έχουν παίξει τα Metroid Prime.

Το Metroid Prime 4 Beyond θα καταφθάσει το 2025 για το Nintendo Switch. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που θα βρείτε παρακάτω.