Επίσημο: Έρχεται νέο Nintendo Direct διάρκειας 40 λεπτών, αλλά…

Θα επικεντρωθεί σε παιχνίδια και όχι στο “Nintendo Switch 2”
17 Ιουνίου 2024 17:44
Επίσημο: Έρχεται νέο Nintendo Direct διάρκειας 40 λεπτών, αλλά…

Η Nintendo δε θα μπορούσε να λείπει από τα καλοκαιρινά gaming “happening” και γι’ αυτό το λόγο μόλις ανακοίνωσε το ολοκαίνουργιο Nintendo Direct. Το livestream θα διαρκεί περίπου 40 λεπτά και πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη στις 17:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδος.

Η ιαπωνική εταιρία δήλωσε από τώρα ότι πρόκειται για μία παρουσίαση που θα επικεντρωθεί σε επερχόμενους τίτλους του Nintendo Switch, οι οποίοι τίτλοι θα γίνουν διαθέσιμοι μέσα στο δεύτερο μισό του 2024. Ωστόσο, αυτή η ανακοίνωση είχε και κάτι…άλλο.

Η Nintendo δήλωσε από τώρα ότι δεν πρόκειται να παρουσιάσει τίποτα απολύτως -σε αυτό το Direct- που θα αφορά τον διάδοχο του Nintendo Switch. Οπότε, αν ελπίζατε ότι θα δείτε “κάτι” από το “Nintendo Switch 2”, το τοπίο είναι πλέον ξεκάθαρο.

Έτσι, στο αυριανό Nintendo Direct θα δείτε ανακοινώσεις από τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν αυτό το εξάμηνο, ενώ υπάρχει περίπτωση να δούμε και “εκπλήξεις”, όπως παραδείγματος χάρη ένα trailer του πολυπόθητου Metroid Prime 4. Η εταιρία δεν αποκάλυψε ποιοι τίτλοι θα βρίσκονται στο Direct.

Ελάτε μαζί μας στο Nintendo Direct livestream που θα επικεντρωθεί σε παιχνίδια του Nintendo Switch που θα καταφθάσουν μέσα στο δεύτερο μισό του 2024! Ωστόσο, δε θα υπάρξει κάποια ενημέρωση για τον διάδοχο του Nintendo Switch κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.

Το νέο Nintendo Direct θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 17:00 ώρα Ελλάδος και θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσα από τον player που ακολουθεί.