LIVE: Nintendo Direct Ιουνίου 2024 – Δείτε ζωντανά το σόου

Μια ματιά στο μέλλον του Switch για τους επόμενους μήνες
18 Ιουνίου 2024 15:22
LIVE: Nintendo Direct Ιουνίου 2024 – Δείτε ζωντανά το σόου

Η στιγμή που περίμεναν οι Nintendo fans έφτασε. Λίγο μετά τα πρώτα σόου του Summer Game Fest 2024, τη σκυτάλη παίρνει τώρα ο ιαπωνικός κολοσσός για τη δική του παρουσίαση.

Συγκεκριμένα, το νέο Nintendo Direct αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγο, προσφέροντας μια χορταστική ματιά στα παιχνίδια που θα έρθουν στο μέλλον στο Nintendo Switch. Το σόου αναμένεται να έχει διάρκεια περίπου 40 λεπτά και παρακάτω ακολουθούν όλες οι πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε:

Πότε θα γίνει το Nintendo Direct του Ιουνίου;

Το νέο Nintendo Direct έχει δρομολογηθεί για σήμερα το μεσημέρι. Συγκεκριμένα, η μετάδοση θα ξεκινήσει την Τρίτη 18 Ιουνίου στις 17:00 (ώρα Ελλάδος).

Που μπορώ να δω το νέο Nintendo Direct του Ιουνίου;

Το σόου θα μεταδοθεί ζωντανά στα YouTube και Twitch και μπορείτε να το παρακολουθήσετε και μέσα από τον player που ακολουθεί.

Ποια παιχνίδια θα παρουσιαστούν στο νέο Nintendo Direct του Ιουνίου;

Η Nintendo δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα κανένα από τα παιχνίδια που θα παρουσιάσει σήμερα, τονίζοντας μόνο πως θα εστιάσει σε κυκλοφορίες που αναμένονται στο δεύτερο μισό του 2024. Έτσι, είναι ασφαλές για παράδειγμα να εικάσουμε πως θα δούμε νέο υλικό από το Luigi’s Mansion 2 HD που αναμένεται στις 27 του Ιουνίου.

Φυσικά, φήμες και εικασίες υπάρχουν πολλές, ενώ πολλοί εύχονται να δούμε επιτέλους τα Hollow Knight: Silksong και Metroid Prime 4.